Délmagyar logó

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 10°C | 20°C Még több cikk.

Milliárdos főtérfejlesztés után napi problémák

Csaknem egy milliárd forintból újították fel két éve Salgótarján Főterét és művelődési házát, ám mind az épületben, mind pedig a téren folyamatosan jelentkeznek a használhatóságot veszélyeztető problémák.
A rekonstrukciós hibák már közvetlenül az átadás után megjelentek: a színházterem székeit ugyanis rosszul rögzítették, javítani kellett a nyílászárókat, gond volt a lifttel és a tűzvédelmi ajtókkal is.

A napokban pedig leszakadt a József Attila Művelődési Központhoz tartozó kávéház galériájában az álmennyezet, az esővíz becsöpög, a légkondicionáló szigetelései sem megfelelőek, a téren pedig a burkolat megsüllyedt, a szökőkút működésével problémák időről-időre adódnak és kiszáradt több frissen ültetett fa is.

Lantos László, a polgármesteri hivatal beruházási vezető tanácsosa közölte: a kivitelező az őszön, a nyári szabadtéri programokat követően cseréli ki a térburkolat sérült elemeit, s garanciális kötelezettségeit teljesítenie kell mind a parkosítással, mint pedig az épületrekonstrukcióval kapcsolatban.

Olvasóink írták

  • 1. Balogh Gábor 2008. július 31. 11:08
    „Akkor ez máshol is így működik ? Avagy nem működik ! :(
    bégé”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hosszú haláltusája volt a debreceni képviselőnőnek

Hiába próbált védekezni Balla Irma debreceni önkormányzati képviselő, a gyilkos lefogta, és csak… Tovább olvasom