Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 13°C | 25°C Még több cikk.

Minden újra nyitott

Rozsonits Tamás, a Gyermek és Ifjúsági Központ ügyvezető igazgatója sokszínű ember. Tíz éven át volt a Moby Dick dobosa, dolgozott könyvtárosként, rádiózott, tanult újságírást, szociálpolitikát, zenét. Erőt a családjából és a baráti kapcsolataiból merít, és tervekkel várja a holnapokat.
– A rockzenéhez való kötődésem miatt sokan nem gondolják rólam, hogy a zenehallgatás mellett az egyik kedvenc elfoglaltságom az olvasás. Erre könyvtáros koromban volt több lehetőségem, ma sajnos kevesebb idő jut a könyvekre. A Moby Dick együttesben tíz éven át játszottam. A koncertek előtt és után mindig adtunk lehetőséget a rajongóknak a személyes találkozásra. Abban az időben olyan emberekkel találkoztam, olyan sorsokat ismertem meg, amelyek mély nyomot hagytak bennem, és arra késztettek, hogy utánanézzek az ezek mögött álló dolgoknak. Így találtam rá a szociálpolitikára, ebben egyesült mindaz, ami engem érdekelt, és amit meg szerettem volna tanulni.
– A fenti idézet Hobótól származik. A családom mellett ő a legfontosabb ember számomra, az apám, a testvérem és a legjobb barátom egyben. A Csavargók tízparancsolata engem már sokszor átsegített a nehézségeken, továbblökött, amikor szükségem volt rá. Úgy hiszem, másoknak is segíthet ez a pár gondolat. Hobo írásai mellett Faludy György a másik nagy kedvencem, de szeretem Fodor Ákos verseit éppúgy, mint Truman Capote vagy Bret Easton Ellice munkáit.
– A munkámban, a GYIK ügyvezetőjeként arra törekszem, hogy ez a ház valóban az legyen, ami ki van rá írva. A csapatmunkát szeretem, jó munkatársakkal dolgozom együtt, és bár nehéz fél év áll mögöttünk, tervekkel várom a holnapot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Véd- és dacszövetséget hoznak létre az ingatlanközvetítők

Az összefogásban látják a kiutat a mai, olykor tisztességtelen eszközökkel folyó versenyben Szeged… Tovább olvasom