Délmagyar logó

2017. 05. 24. szerda - Eszter, Eliza 13°C | 24°C Még több cikk.

Minden út Rómába vezet

A modellből lett színésznő ugyanis egyre több filmszerepet kap, de ami még ennél is fontosabb, hogy talán még egy gyűrűt is.

Osvárt Andi tehát sínen van. A modellból lett színésznő több mint két éve Rómában él, ahol egy színiiskola másodéves hallgatója.  De nem csak hallgatja, műveli is a színészetet, ráadásul nem kis sikerrel. Az elmúlt évben hét filmszerepet is kapott olasz és amerikai produkciókban. Legutóbb egy világháborús filmben játszott, amiben első szerelmi jelenetén is átesett.

-Amikor het év után újra találkozik a fiú és a lány, akkor van ez a szerelmi jelenet, és én kifejezetten örültem annak, hogy mint színésznő erre a feladatra is megértem, hogy ilyet is tudok csinálni – meséli Andi.

A most már leginkább Rómához kötődő színésznő több főszerepet is játszott. Nemrég vetítette az egyik olasz csatorna azt a két részes tévéfilmet, amelyben Andi egy nehéz sorsú édesanyát alakít.

-A mai napig azt mondhatom, hogy ez volt a legkeményebb alakításom és a legnehezebb feladat, amit kaptam kint. Úgyhogy elég kemény volt átélni azt, ahogy ez a nő szenved attól, hogy a lánya valószínűleg meg fog halni.

A sokáig kizárólag a szépségéről elhíresült lány nem Olaszországban ismerkedett meg a filmezéssel. Talán emlékeznek, pár évvel ezelőtt ő volt Első Generáció című film Csillája, később pedig a hazánkban forgatott Kémjátszmában Robert Redford unokahúga lehetett egy jelenet erejéig.

Andit a világsztárok mostanság sem kerülik el, tavaly a Lovagregényből jól ismert Heath Ledgerrel volt egy epizódszerepe a Casanova című filmben.

-Hát ez volt az egyik legnagyobb élményem talán. Nagyon kevés volt, körülbelül fél napot dolgoztunk együtt egy nagyon rövid jelenet erejéig. szívesen maradtam volna még természetesen – meséli Andi.

Akad azonban valaki, akivel a fiatal színésznő sokkal szívesebben tölti az idejét. Rómába költözése után két héttel megismerte jelenlegi kedvesét, akivel azóta is boldogan él.

-Amikor életemben először megpillantottam, földbegyökerezett a lábam, hogy ki ez? És aztán valahogy ő is így volt ezzel, mert rögtön egy szempillantás alatt fellobbant a szikra köztünk. Innentől kezdve tíz napba telt, míg a karjaiba értem, és azóta együtt vagyunk – újságolja.

Andi a választottját nem szerette volna megmutatni, még fotón sem, de azt még ő sem bírta ki, hogy legalább ne beszéljen arról a férfiről, aki így elvarázsolta őt.

-Claudiónak hívják, magas, nagyon jóképű. Jószívű, meleg szívű, udvarias, a szüleivel törődő, nagyon önzetlen férfi –áradozik.

Andi nem mindenki előtt titkolja kedvese küllemét. Mivel a modellből lett színésznő az ELTE olasz szakán a napokban államvizsgázott, hosszabb időt töltött itthon. Szerelme természetesen többször is meglátogatta a babaarcú szépséget és úgy tűnik, nem csak a lány szívébe lopta be magát.
 
-Imádják! Anyukám rettenetesen oda van érte, bár nem beszélnek közös nyelvet, mert Claudio nem beszél magyarul és anyukámék sem beszélnek semmilyen idegen nyelvet. De az én segítségemmel, gesztusokból meg kézzel-lábbal megértik egymást.

Az eltérő kultúra egyáltalán nem jelent gondot a két fiatal számára. A közgazdász férfi a magyaros ételekkel is megbarátkozott.

-Pont a kisugárzása miatt, hogy Claudio egy teljesen pozitív ember,  anyukám azt is kitalálja, hogy ízlik neki a leves vagy nem. Tehát igazából nincs szükség szavakra.

Mint ahogy ahhoz sem, hogy lássuk, Andi boldogabb és kiegyensúlyozottabb, mint valaha. Megtalálta a helyét a világban: szakmai sikerek, igaz szerelem. Akárcsak a filmeken. Már tényleg csak happy end hiányzik.

-Esküvőről vagy eljegyzésről még nem tudok, de szóba jött már a gyűrű gondolata. Egyelőre még nem kaptam, de nagyon várom.

A macskaszemű szépség csillaga tehát leginkább Olaszország egén ragyog. És bár sokan remélik, hogy nem szakad el teljesen Magyarországtól, azt mindenki megérti, hogy Andi számára most minden út Rómába vezet.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Adatforgalmi korlátos ADSL a Matávtól

Lapértesülések szerint februárban vezeti be a Matáv az alacsonyabb havidíjú, de adatforgalmi… Tovább olvasom