Délmagyar logó

2017. 06. 26. hétfő - János, Pál 20°C | 31°C Még több cikk.

mindenki megkapta

kosárlabda

Az első negyed közepe táján Bowman kivételével a soproni kezdőötös minden tagja dobott egy-egy triplát. Erre a jó sorozatra alapozva megnyugtató előnyre tett szert a Sopron a negyed végére.


A második szakasz elején is gyengén dobott a MAFC, Körtélyesi jól őrizte a hazaiak „dobógépét”, Toromant. Bowman a pontatlan budapesti kísérletek után remekül szedte a lepattanókat, sőt, a MAFC kosara alatt is megvillant.
A második félidőben tartotta a megnyugtató különbséget a sÖrdögök. Az utolsó szakaszra már csaknem harmincpontos előnnyel fordultak Sterbenz László tanítványai.
A vártnál jóval magabiztosabban győzött a Sopron a MAFC otthonában, és ezt elsősorban a szervezett védekezésének, valamint – egy-két rövid időszakot leszámítva – fegyelmezett és helyenként szellemes támadójátékának köszönhette.
Dinnyés Attila: – Huszonkilenc százalékkal dobtunk, és ilyen dobóteljesítménnyel még szoros mérkőzést sem lehet játszani
Sterbenz László: – Mindig is sportszerűtlennek tartottam ennek a mérkőzésnek az elhalasztását, úgyhogy ami ma itt történt, azt megérdemeltük mi is, és megérdemelte amaz is...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kropfné Knipp Mária

Tovább olvasom