Délmagyar logó

2017. 08. 19. szombat - Huba 20°C | 35°C Még több cikk.

Minimumprogramot javasol az MDF

– Az MDF soproni szervezete elkötelezett híve a párbeszédnek, annak ellenére, hogy a közelmúltban nyílt vitára hívtam a polgármesterjelölteket, de egyiküktől sem kaptam választ – jelentette ki Nagy Tamás. Az MDF helyi elnöke sajtótájékoztatóján bejelentette, javasolja a polgármesterjelölteknek egy olyan minimumprogram elfogadását, amelyet az önkormányzati választások után akár városvezetőként, akár ellenzékből támogatni lehet.

– Javaslatomat a média segítségével eljuttatjuk az összes településre – mondta Nagy Tamás. – Célom, hogy pártpolitikától függetlenül fogjanak össze a jelöltek egy mindenki által elfogadható minimális program megvalósításáért. Sopronban a jelöltek programjainak összehasonlításából kiderült, hogy vannak ilyen támogatható elképzelések. Konkrétan: élményfürdő építése, az utak további korszerűsítése, valamint a játszóterek és parkok rendbetétele. Javasoljuk továbbá, hogy a város jövőjét meghatározó kérdésekben kérjük ki és fogadjuk el a soproniak véleményét, valamint hogy a várost az értékek és nem az érdekek mentén képviseljük. Szeretnénk, ha mindezeket jelölttársaim elfogadnák és aláírnák.
Nagy Tamás ezt követően kitért az elmúlt napok belpolitikai fejleményeire, hangsúlyozva, a politikának az önkormányzatokban, a parlamentben van a helye, nem vitatva azonban az embereknek azt a jogát, hogy az utcára vonulhassanak, de csak akkor, ha az utolsó parlamenti lehetőségeket kihasználták. Mint elhangzott, visszautasítják, hogy a jelenlegi megmozdulásokat az 1956-os eseményekhez hasonlítsák.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ösztöndíj a külföldön tanulóknak

Külföldön tanulók és kutatók kaptak ösztöndíjat tegnap a megyeházán. A 2.800.000 forint alapítói… Tovább olvasom