Délmagyar logó

2017. 11. 24. péntek - Emma 4°C | 11°C Még több cikk.

Minősített tanácsadók jegyzéke

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara létrehozza a minősített pályázatírók, -tanácsadók jegyzékét. A kamara augusztus elején teszi közzé pályázati felhívását, az igényeket szeptember 15-ig lehet beadni.
A beérkező pályázatokat szeptember 30-ig bírálja el a kamara által felkért független bizottság és a kritériumoknak megfelelő minősített vállalkozók bekerülnek a minősített pályázatírók jegyzékébe.
A pályázaton indulóknak 20 ezer forintot kell fizetniük, a kamarai tagok 50 százalék kedvezményt kapnak. A minősítés egy évre szól, ezt követően egyszerűsített eljárás keretében meg lehet ismételni.

A jegyzéket havonta frissítik, vagyis az adott hónap 15-éig kell beadni a minősítésre szóló pályázatot. A kamara szerint a minősített pályázatírók jegyzékébe bekerültek közül a pályázatot írató cégek nyugodtan választhatnak. Magyarországnak elemi érdeke, hogy minél több uniós pályázati forrást tudjon lekötni, felhasználni és ehhez szükséges az is, hogy a piacon megfelelő minőségű munkát végző és elfogadható áron dolgozó pályázatírók legyenek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szórakozás: Új rovat a Kisalföld Online-on!

Új, színes rovattal bővült honlapunk: ezentúl egy helyen találja meg azokat a cikkeket és… Tovább olvasom