Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 17°C | 27°C Még több cikk.

Mire buknak a nők?

Milyen kritériumok alapján választják ki áldozatukat és mire figyelnek a nők, amikor flörtölnek? – ezt mérte fel a Marketagent.com osztrák kutatóintézet 18 és 45 év közötti – osztrák nő megkérdezésével. A tanúságok Magyarországon is hasznosak lehetnek.
A válaszok tanúsága szerint Mister Tökéletes tulajdonságai – női szemmel nézve – a következők: ápolt haj (68 százalék), szép kéz és ápolt arc (62 százalék). A megkérdezett nők 57 százaléka számára nagy jelentősége van a ruházatnak és általában a megjelenésnek is.

A flörtre kész nők közül a legtöbbet nem zavarják túlságosan a télen felszedett zsírpárnák, és csak minden hetedik nő tulajdonít különösebb jelentőséget a hasnak, illetőleg a kisportolt testnek, de a megkérdezettek 45 százaléka mégis úgy vélte, hogy a férfi ne legyen túlságosan párnás.
A nők 44 százaléka nem kedveli, ha túl szőrös a férfi teste, ami pedig az arcát illeti, 36 százalék a borostával szemben előnyben részesíti a simára borotvált arcot.

A megkérdezett nők 38 százaléka fontosnak tartja, hogy milyen magas a férfi, és 53 százalék nyilatkozott úgy, hogy szívesen néz szép férfi szemekbe.

A tanulmány egy további eredménye hallatán bizonyára kő esik le számos férfi szívéről: a nőknek csupán harmada helyez súlyt a ragyogóan kipucolt cipőkre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megmentenék a tűzoltólaktanyát

Civil kezdeményezés indulhat a soproni tűzoltólaktanya megmentéséért. Emellett az örökségvédelmi… Tovább olvasom