Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 21°C | 29°C Még több cikk.

Miskolci óriásplakátokon hirdet a kanadai kormány

A visszaélések elkerülése érdekében Kanada menekültügyi rendszere megváltozott. Erről óriásplakáton tájékoztat Kanada kormánya.
Egyes kijelölt országok állampolgárainak menedékkérelmét Kanada új menekültügyi rendszere gyorsított eljárásban bírálja el annak érdekében, hogy az általában biztonságos országokból érkező elutasított menedékkérőket gyorsított módon utasíthassák ki Kanadából - áll a http://www.canadainternational.gc.ca oldalon.

A 27 kijelölt ország egyike Magyarország.

Változás, hogy a menedékkérők meghallgatása sokkal hamarabb – évek helyett immár heteken belül – megtörténhet. A kijelölt származási országokból érkező menedékkérőket azalatt is kiutasíthatják az országból, míg kérelmük a Kanadai Szövetségi Bíróság felülvizsgálatára vár.

A kanadai bevándorlási törvény szigorításáról és a menekültkérelmek elbírálásának változásairól tájékoztató óriásplakát a miskolci József Attila úton 2013. január 19-én.

Olvasóink írták

22 hozzászólás
12
 • 22. rózsakert 2013. január 21. 13:50
  „20.wolfpack 2013.01.21. 09:32

  OTT A PONT !!!”
 • 21. kontrapista 2013. január 21. 12:50
  „Lásd a véletlent !
  Az elmúl évtizedben többször voltam gyárlátogatóban a Torontó-környéki autó alkatrész gyártó üzemekben, ahol a legtöbb magyar bevándorolt dolgozik, nem csak a gépsorokon, a műszaki vezetésben is. Láss csodát, a " rasszista" kanadai munkaadók nem alkalmaznak magyarországi romákat, még üzem- sepregetőnek sem.
  A Mohácsi "naccságos asszony" ha ott tartózkodik, akkor miért nem tiltakozik ?”
 • 20. wolfpack 2013. január 21. 09:32
  „A szemét sehova nem kell! Miért kell ezen csodálkozni!Próbálják megvédeni saját országukat, a Bűnöző,erőszakos segélyből tengődő, alakoktól.Sajnos Magyarországnak ez nem sikerült! Menekült? Mi elöl menekül a munka elöl?”
 • 19. rambla 2013. január 21. 06:00
  „9. Egyolvasó!
  Mohácsi kartársnő is kinn van már egy ideje Kanadában.
  Igen erős az idegengyűlölet és a faji megkülönböztetés ebben az Észak-Amerikai országban.
  Gondolom, az ENSZ plenáris ülését már összehívták.
  Vannak jó hírek is! Etiópia megsajnálta a magyar romákat és hajlandó befogadni az összest.”
 • 18. agi50 2013. január 20. 22:54
  „Most miért baj az ha tájékoztatják a lakosságot a megváltozott rendszerről. Végülis ez csak egy tájékoztató és végülis az egész országra kiterjedt, mert mindenhol tudomást szereztek róla..”
 • 17. Beroesz 2013. január 20. 22:20
  „Tanuljátok hát jól meg: a cigányság csak addig üldözött, mélyszegénységben élő és gárdisták által terrorizált tömeg, amíg át nem lépi a kanadai határt. Ha jobban megnézzük, akkor a határátlépéskor váratlanul bűnözővé válik.

  Ugyanez hasonló változás zajlik le Kanadát tekintve is. Eddig azt hittük, hogy egy toleráns és felvilágosult államról van szó. Most, hogy idehozták a plakátjaikat, már pontosan látszik, hogy csak egy rakás nyafogó elkényelmesedett polgár, aki szívesen prédikál másoknak vízről, miközben ő maga alkoholista.”
 • 16. alfa258 2013. január 20. 21:58
  „A cigányok többségét a világon sehol sem szeretik. Azért meg tolvaj, élősködő, ordenáré módon vislkedő, integrálódni képtelen <moderálva>. Franci o ból is hazapaterolták a román cigányokat. De ennek a fajtának még nem jutott eszébe, hogy nem csak a világgal, hanem velük nincs rendben valami!!!!! Igen, a műveltebb, gazdagabb részük miért nem segíti támogatja a "szerencsétlen" tesvíreket??????? Talán ők sem szeretik sőt lenézik ezt a réteget???? Alaposna rászolgáltak arra, hogy így védekezzenek ellenük még Kanadában is!!!!! Ezek soha nem fognak sehova beilleszkedni, mert nem is akarnak!!!!!! Elvárják, hogy mindent kapjanak a semmiért!!! Aki védi őket, kívánom legyen ilyen szomszédjuk, de akár fogadja is be saját lakásába, majd megismeri ezeket a senkiháziakat. Leh kimoderálni!!!! A”
 • 15. Ful 2013. január 20. 21:45
  „:-) Csak tudnám ki olvassa föl nekik....”
 • 14. Smerdis 2013. január 20. 21:42
  „3. vélemény 2013.01.20. 01:03

  szerinted nem vizsgálják?”
 • 13. mediashreck 2013. január 20. 21:08
  „Ha nekem lakasom lenne Szegeden, tölem
  a kanadaiak plakatjaikkal kitapeztathatnak a kegligemt.

  Mert, Magyarorszagon nem üldöznek senkit.”
 • 12. veszettmajom 2013. január 20. 20:09
  „Forrás :globaltv
  "A kanadai kereskedelmi tévé január 13-án este 16X9 című riportműsorában The Outsiders címmel félórás összeállítást közölt a Torontóban élő magyarországi roma menekültekről. Carolyn Jarvis, a műsor házigazdája így fogalmazott a Magyarországról érkezett cigányokról: ,,nagy számban érkeztek menekültkérelmezőként Kanadába. Amit magukkal hoztak: bűncselekmények és a kanadai menekültügyi rendszer kijátszása. A helyszíni riportokat egy torontói lakótelepen (West Lodge) készítették, ahol a műsorvezető szerint több roma él egy tömbben, mint Magyarországon kívül bárhol a világon. Az ott megszólaltatott Kovács család úgy nyilatkozott, hogy Magyarországon a neonáci erők következmények nélkül terrorizálják a romákat és azért kellett eljönniük, mert Magyarországon a legtöbben rasszisták. Miután Kanadába jöttek, felgyújtották a házukat, s ezért most nincs hová visszamenniük. Jason Kenney bevándorlási miniszter többször megszólalt és nehezményezte, hogy a romák, bár az EU másik 26 tagállamában is beadhatnák menekültkérelmüket, ezt mégsem teszik, mivel Kanada az egyetlen olyan ország, amely már a menekültkérelem benyújtásától kezdve szociális juttatásokat biztosít számukra. Egy kanadai lakótelepi kijelentette, az ott élő cigányok jelenléte rengeteg zajjal és szeméttel jár és ők ,,a legrosszabb emberek a világon." A házban 9 órától kijárási tilalmat rendeltek el a romák számára. Ha ez után zaj van, kihívják a rendőrséget. A Kanadába indulókat kiokosítják: azt kell mondaniuk, hogy romák, nincs munkájuk, Magyarországon meg akarják őket ölni, stb. Egy rejtett kamerával bemutatták, miként lopnak a cigány nők. Egyikük eltereli a pénztáros figyelmét, két másik pedig annyi árut rejt hosszú szoknyája alá, amennyit csak tud. A műsor bejátszotta Ezra Levant ismert torontói televíziós személyiség egy kijelentését, miszerint ,,a rossz cigányokat vissza kell küldeni Magyarországra, de a légikísérőket figyelmeztetni kell arra, hogy a gépen ne viseljenek ékszert"”
 • 11. queenmargareth1 2013. január 20. 18:16
  „Nos, dolgoznak, dolgoztak kint Kanadában, éltek, élnek kint Kanadában ismerőseim.
  Mind magyar, fehér, vagy hogy írjam?!Már minden sértő...
  Szóval, ők min azt állították, hogy azt a nyugalmat nem cserélnék fel az idegbeteg Magyarországra:)És sokan kinn is élnek, diplomákkal takarítónő pl, de megfizetik és boldog!”
 • 10. Kircsi 2013. január 20. 17:31
  „Arbeit macht frei...
  Ezkell ide nem a tasz.”
 • 9. Egyolvasó 2013. január 20. 17:21
  „De hol van ilyenkor a nagy jogvédő Mohácsi Viktória???
  Most miért nem emeli fel a szavát??
  Vagy csak Magyarországon merte megvédeni a romákat??”
 • 8. gondolom 2013. január 20. 17:02
  „A kanadaiak nem hülyék, oda sem kell ,ingyenélő, sem szakma sem hozzáállás a munkához.Azért kár,hogy vissza küldik őket.”
 • 7. DMagóg 2013. január 20. 13:41
  „4.vélemény 2013.01.20. 02:14:"Bármit írnék moderálnák!!"
  Attól még érthetjük, hogy mit akartál írni! Megeshet, hogy igazat! Így cáfolni sincs lehetőségünk!

  5.deszkás 2013.01.20. 10:38"Miskolc polgármesterét bíráltam de miért is moderáltak?"
  Miért, miért? Biztos, ami biztos! Abból nagy baj nem származhat! Napok óta tapasztalom!”
 • 6. papika56 2013. január 20. 13:17
  „Kb. 70 ezer cigány ment ki. Miskolg és a környékbeli falvakból.Mivel dolgozni, beilleszkedni OTT sem akarnak , megnőtt a bűnözés..Kanada NEM kér belőlük !!!
  Egy nő mesélte:
  Kiérnek, kapnak 1 szoba..konyhás lakást ..ingyen! rezsi is 0 .-
  --hetente 1 X Valentin munka vagyis . :egyházak élelmiszert osztanak,+ kaja pénz. Havi 3200 Kanadai dollárt kapnak . Ők 16 hónapig voltak kint..és 5 millió ft vel jöttek haza./toloncolták/ 1 bőröndel mentek--7 bőröndel jöttek, márkás cuccokkal.Itthon--házat vettek, berendezték, + teherautót a férjnek..legyen mivel fuvarozni a fémet !”
 • 5. deszkás 2013. január 20. 10:38
  „Miskolc polgármesterét bíráltam de miért is moderáltak?”
 • 4. vélemény 2013. január 20. 02:14
  „Bármit írnék moderálnák!!”
 • 3. vélemény 2013. január 20. 01:03
  „Mikor vizsgálják már Magyarországon is, hogy kit kellene befogadni és itt tartani?”
22 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Haza és Haladás Egyesület: a kormány hagyjon fel az országot elszegényítő politikával!

A Bajnai Gordon vezette egyesület 66 ezer forintra csökkentené a mindenkori minimálbért a munkahelyek megtartása érdekében. Tovább olvasom