Délmagyar logó

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 20°C | 34°C Még több cikk.

Mit kínál a megújult Freemail?

Magyarország legnépszerűbb ingyenes, internetes levelezési rendszere megszépült külsővel és számos új kényelmi szolgáltatással jelentkezett karácsony előtt.
Szebb, egyszerűbb, használhatóbb: az [origo] és a C3 stábja igyekezett kellemesebbé és még könnyebbé tenni annak a rengeteg internetezőnek a levelezését, akik a [freemail] több mint egymillió postafiókját használják. A levelezőszolgáltatás új arculata illeszkedik az [origo] arculatához, így a portált használók jobban kiismerhetik magukat a felületen. A [freemail] és az [origo] kapcsolata szorosabbá és szervesebbé vált. Minden oldalon megtalálható az a navigációs panel, melynek révén el lehet jutni a portál bármelyik szegletébe, és lehet keresni a Vizsla segítségével. Sőt, az [origo] legfrissebb híreit is olvashatják az érdeklődők. Az új arculat ugyanakkor megtartotta a [freemail] korábbi elrendezését, azaz minden ugyanott és ugyanúgy érhető el, mint korábban.
Egyúttal egy sor régóta várt, új kényelmi szolgáltatás is bevezetésre került. Ezek a vírusszűrés, a levélkézbesítési szabályok (szűrők), a levélírás felfüggesztése, a levelek lemezre mentése, a levelek rendezése bármely paraméter szerint és visszajelzés a kiküldött levelek olvasottságáról.
Ezentúl a beérkező leveleket először átvizsgálja a központi vírusszűrő rendszer, és megakadályozza a vírusok célba jutását. A saját szűrők révén automatikusan mappákba rendezhetjük beérkező leveleinket az általunk megadott szempontok szerint. De akár blokkolhatunk is bizonyos címekről érkező leveleket, vagy átirányíthatjuk őket egy másik címre, és automatikus választ is küldhetünk. Ha valamiért félbe kell hagynunk egy levelet, elég megnyomni a "felfüggeszt" gombot, és legközelebb onnan folytathatjuk, ahol abbahagytuk. Szintén csak egyet kell kattintanunk a mentés ikonra, és máris elmenthetjük leveleinket, akár a számítógép merevlemezére, akár egy floppyra. Bármely mappában sorba rendezhetjük a leveleket akár feladó, méret, téma vagy dátum szerint. Végül pedig kérhetünk visszajelzést, amint a címzett megnyitotta az általunk küldött levelet.
-- origo --

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Golden Globe-jelölések: a Chicago az élen

A Chicago című film kapta a legtöbb, szám szerint nyolc jelölést az egyik legfontosabb amerikai… Tovább olvasom