Délmagyar logó

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 15°C | 27°C Még több cikk.

Mobil álláskeresés

Nem kell számítógép és internet már ahhoz, hogy az álláskeresők elérjék az Állami Foglalkoztatási Szolgálat, az egész országra vonatkozó állás- és képzési ajánlatait, ez mobiltelefonról is lehetséges – derül ki a szolgálat honlapján most közzétett tájékoztatóból.
A www.afsz.hu címen az álláskeresőknek címszó alatt az állásajánlatok menüpontban található a WAP-portál almenüpontban a WAP-os álláskeresésről szóló részletes ismertető. Aki tehát nem rendelkezik számítógéppel, internettel, a helyi munkaügyi kirendeltségen vagy más internetes hozzáférési helyen először ennek alapján tájékozódhat a WAP-os álláskeresés lehetőségeiről. Ezt követően már a mobiltelefonjáról bárhonnan nyomon követheti az országos állás- és képzési ajánlatokat.
A tájékoztatóban szó van arról, hogy mobilszolgáltatónként milyen formában és díjszabásért lehet használni a WAP-os szolgáltatást. A szolgálat portáljáról közvetlenül elérhetők az egyes mobilcégek erre vonatkozó tájékoztatói. Az ismertető szerint az álláskeresőnek a WAP segítségével elsőként ki kell választania a számára elfogadható megyét, körzetet, majd ezt követően adhatja meg iskolai végzettségét és fizetési igényét a felkínált lehetőségek közül választva.
Ezeket a szolgáltatásokat korábban csak a kirendeltségeken, kihelyezett információs helyeken személyesen, vagy internetkapcsolattal lehetett elérni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyszer volt „barokk” cirkuszi sátor

Nem új keletű, hogy a két éve a Széchenyi térre települt fesztivál megosztja a győri lakosságot,… Tovább olvasom