Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 17°C | 28°C Még több cikk.

Mobilos segítség

A Pannon GSM 625 mobilkészüléket juttat el a természeti katasztrófa áldozataihoz.

A Pannon GSM a Magyar Vöröskereszt és a pakisztáni Vörös Félhold segítségével 625 mobilkészüléket juttat el a természeti katasztrófa rászoruló áldozataihoz.

A Telenor Pakistan a Telenor Csoport segítségével 65 millió rúpiával járul hozzá a pakisztáni Vörös Félhold és a pakisztáni államelnök segélyalapjához, emellett ingyenes kommunikációs lehetőséget biztosít mind a katasztrófavédelmi szervezetek, mind a károsultak részére. Ehhez az erőfeszítéshez járul hozzá a Pannon GSM azzal, hogy mobilkészülékeket adományoz a rászorulóknak.

„Szomorú, hogy az idei évben itthon, Magyarországon, Erdélyben, illetve távoli vidékeken is számos természeti csapást éltünk meg. A Pannon GSM kötelességének tartja, hogy ilyenkor az érintettek segítségére siessen, pénzadományokkal, segélyvonal működtetésével, eszközökkel segítsen" – mondta Ove Fredheim, a Pannon GSM vezérigazgatója.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győrbe jön a Volkswagen

Tizenkét évvel az Audi győri letelepedése után újabb német autógyártó világcég alapít leányvállalatot a Kisalföld megyeszékhelyén. Wolfgang Freund a Volkswagen százszázalékos tulajdonában levő Auto Vision cég telephelyekért felelős ügyvezető igazgatója elmondása alapján a Volkswagen győri gyárában futóművek készülnek majd a következő év elejétől. Tovább olvasom