Délmagyar logó

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

Molotov-koktél, hóhérkötél és féltégla az MSZP-nek

Nagykanizsa/Keszthely - Kővel dobták be keddre virradó éjjel az MSZP nagykanizsai irodáját is, az épületbe a keszthelyi irodához hasonlóan bedobtak egy meghurkolt kötelet is.

Szabó György, a helyi MSZP szervezet vezetője elmondta, hogy a Molotov-koktél gyorsan kialudt, nem keletkezett nagyobb kár. A támadók elhelyeztek egy csomagot is, amit a rendőrök elvittek a helyszínről, egyelőre nem lehet tudni, mi volt benne. Az ügyben még délelőtt feljelentést is tesz a helyi MSZP szervezet vezetője. A rendőrségen egyelőre nem tudtak nyilatkozni az ügyben.

A helyiségben elhelyeztek egy papírt, amin felirat volt, de hogy mi, azt nem lehet tudni, mert elvitték a rendőrök.

A keszthelyi MSZP irodához hasonlóan támadás érte keddre virradóra a szocialisták nagykanizsai irodáját is. Nagykanizsán Molotov-koktél nem volt, de az üvegajtót bedobták egy kővel és az irodába dobtak egy meghurkolt kötelet, illetve elhelyeztek valamilyen feliratot is, de a papírt, amire írták, elvitték a rendőrök, így nem lehet tudni, mi állt rajta - mondta a Független Hírügynökségnek Böröcz Zoltán, az MSZP helyi vezetője.

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, éjjel megtámadták az MSZP keszthelyi irodáját is. Molotov-koktélt, hurkolt kötelet és féltéglát dobtak be két ablakon. Nagyobb kár nem volt, mert a Molotov-koktél gyorsan kialudt. Beraktak a támadók egy csomagot is, de azt szintén elvitték a rendőrök.

Olvasóink írták

21 hozzászólás
12
 • 21. flexsnake 2009. április 15. 10:08
  „Szerintem nem érted hol vannak a határok. Hát rajzoltam neked.”
 • 20. Írástudatlan-Tdi. 2009. április 15. 10:06
  „flexnake!Milyen tyúk milyen kutya milyen almafa milyen házam??? Szerintem te beszélsz itt hülyeségeket!”
 • 19. flexsnake 2009. április 15. 07:48
  „16. a szomszédod minden nap leöl egy tyúkot. Majd a kutyád. Később felgyújtja a házadat , bent ég a családod.
  Ez teljesen elfogadható hiszen csak azért csinálta mert a kertjébe átlóg az almafád. Gondolkozz. mielőtt hülyeségeket beszélsz.”
 • 18. Mathiasking 2009. április 14. 20:10
  „15. hozzászólás flexsnake 2009.04.14. 13:58

  És a félrevezetést nem büntetik?”
 • 17. garbon 2009. április 14. 16:57
  „Minden kocsi nyakán szeretnék látni kötelet.”
 • 16. Írástudatlan-Tdi. 2009. április 14. 16:54
  „flexsnake! Én meg azt mondom hogy akik ezt terrorcselekménynek tekintik azok vagy Szocialisták vagy milliomosok. Nehogy azt hidd hogy most te és a többiek terrorcselekménynek ítélik ezeket hogy megfognak szünni.Ha tényleg igazi változást akartok akkor sajnos az ilyen cselekményekre szükség van. Ez nem félelem keltés csak tíltakozás.A félelemkeltés az majd jön magától. Mikor már az éhesgyomórnak nem lehet majd parancsólni. No meg a nagycsaládosoknál sírnak a kisgyermekek hogy éhesek.Na majd itt kezdődnek a félelemkeltések. Mikor már nyíltan támadnak a Szocialista gyílkos uralkodókra és csatlósaira.Ekkor már nem lessz aki megállítsa őket. Lehetnek azok rendőrök vagy bárkik.Itt aki terrorcselekményt követ el az a kórmánynak nevezett uralkodógyílkosok.Na majd meglátod te jó magad is úgy lehet hogy nem is olyan soká.Ha csak nem tényleg te is Szocialista milliomos vagy.De ha az vagy nem irígyellek mert előbb vagy utóbb tégedet is el ér a végzeted.Ezt nem fenyegetésnek szánom hiszen én egy hatodik senki egyszerű kis ember vagyok.De én már megértem két forradalmat is igaz az utóbbi az békésen zajlott le. De most úgy fest a helyzet hogy ezek a gyílkos szemetek nem fognak önként lemondani.És azon lesznek hogy még a hátralevő időszakban még jobban sanyargassák és kifosszák a kisembereket és magát az ország vagyonárt is.”
 • 15. flexsnake 2009. április 14. 13:58
  „Ez terrorcselekmény. Semmilyen jogállam nem engedheti meg hogy fenyegetéssel próbáljanak hatást gyakorolni a politikára. Aki ezt nem terrorcselekménynek fogja fel hanem maszatolja, ugyanazt a büntetést érdemli mint az elkövetők.”
 • 14. Írástudatlan-Tdi. 2009. április 14. 13:43
  „Én bizony nem ítélném terrorcselekménynek. Ez a lépés vélemény kinyílvánítás több elégedetlen ember részéről. Csak az a baj hogy kevesen vannak az ilyenekből és hogy nem nőtt országos szintűre. Végre akad a Magyarok között akik tesznek is valamit és nem tűrnek úgy mint a bírkák. Igen kell tenni a gyílkosok ellen valamit ha kell még ilyen és még drasztikusabb mególdásokkal is. Hangsúlyozom hogy ezt nem lehet terror cselekménynek nyílvánítani csupán csak önvédelemnek.Nagyon sok ilyen megmozdulásra lenne szükség országos szinten is. Ezek az emberek legalább igazi Magyarnak nevezhetik magukat mert mernek is valamit tenni aSzocialisták gyílkolása és a szabadrablásával szemben.TALPRA MAGYAR ÉBREDJ BÍRKA!!!!”
 • 13. flexsnake 2009. április 14. 13:22
  „nem koreában vagyunk, itt nincsenek kommunisták.”
 • 12. samu 2009. április 14. 13:09
  „" A terrorizmus félelemkeltéssel kíván politikai dolgokat befolyásolni. Ezek terroristák és úgy kell őket kezelni.
  Bizony ezekért halál jár elég sok országban. "

  Kivételesen egyet értek veled, de ez csak azon alapul, hogy a kommunisták = terroristák!”
 • 11. flexsnake 2009. április 14. 12:55
  „A terrorizmus félelemkeltéssel kíván politikai dolgoka befolyásolni. Ezek terroristák és úgy kell őket kezelni.
  Bizony ezekért halál jár elég sok országban.”
 • 10. flexsnake 2009. április 14. 12:55
  „A terrorizmus félelemkeltéssel kíván politikai dolgoka befolyásolni. Ezek terroristák és úgy kell őket kezelni.
  Bizony ezekért halál jár elég sok országban.”
 • 9. flexsnake 2009. április 14. 12:55
  „A terrorizmus félelemkeltéssel kíván politikai dolgoka befolyásolni. Ezek terroristák és úgy kell őket kezelni.
  Bizony ezekért halál jár elég sok országban.”
 • 8. samu 2009. április 14. 12:41
  „Már éppen mondani akartam, hogy nem kéne elgondolkozni azon, hogy mi a faszt keresnek még itt az ilyen lenvai félék a közéletben. Mi a faszért nem húztak már el a qrvaanyjukba még annak idején és mi a faszért nem lógatták fel már őket.
  HÜJE birka nép. /...mert megérdemlitek!/”
 • 7. keletaru 2009. április 14. 12:23
  „flexsnake szerint akkor Kossuth s a többiek mik voltak ?! Ugyan ébredjen már fel s vegye le a szem ellenzőt !”
 • 6. comet 2009. április 14. 11:31
  „talán a demokratizmus helyreállításával, és a bűnözők kiszűrésével a politikai hatolomból, elejét lehetne venni a hasonló elkeseredett megnyilvánulásoknak. Gyurcsány még bukása után is keresztbe tesz az országnak.
  Ha sittre kerülne Bajnaival, összeraknám őket a gyújtogatókkal, megadnám az esélyt hogy tisztázzák egymással nézeteltérésük lényegét.”
 • 5. Zejko 2009. április 14. 11:20
  „Kotelalltali halal hol eltek a kozepkorba ne essetek mar tulzasokba annyi eszetek van mint aki azt a koktelt dobta :D Sztalin milliokat vegzett ki meg se volt rend.”
 • 4. Zejko 2009. április 14. 11:17
  „Jo kis che gevarra k lennetek flexnake meg logaritmus :D nem sok olyan orszagot tudok ahol vegrehajtanak ilyen iteletet egy koktelert :D akkor nincs normalis orszag vagy mi? :D”
 • 3. Logaritmus 2009. április 14. 10:59
  „Cyt, ezek az emberek nem idegesek hanem elmebetegek, és terrorizmust követnek el amiért tényleg leginkább kötél és golyó jár normális országokban.”
 • 2. flexsnake 2009. április 14. 10:51
  „Az ilyen elkövetőket nyilvánosan kell kivégezni. Terrorista bűncselekményeknek nincs helye az országban. Lehet visszaballagni keletre.”
21 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csökkentek a mezőgazdasági termelői árak

Több mint 27 százalékkal csökkentek a mezőgazdaság termelői árak 2009 februárjában az előző év… Tovább olvasom