Délmagyar logó

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 14°C | 27°C Még több cikk.

Mónika szexjelenettel búcsúzik

A Mónikát alakító Farkasházi Rékát – immár másodszor – kiírják a Barátok közt sorozatból.

Úgy tűnik, ezzel Kertész Móni karaktere végképp eltűnik a szappanoperából. A legsikeresebb tévésorozat rajongói hetek óta találgatják, vajon milyen fordulattal oldják meg a forgatókönyvírók Móni „eltüntetését". A pletykák szerint a lányt kínos helyzetben érik tetten volt szerelmével, Zsolttal.
 

Farkasházi Rékát másodszor is kiírják a Barátok köztből, s úgy tűnik, ezzel Móni karaktere végképp eltűnik a szappanoperából. Valószínűleg csak arról van szó, hogy kifulladt a figura. Ahogy Hoffer Józsi,  Novák Csaba vagy Lóri esetében. Farkasházi Rékához kegyesek az írók, őt újra Brüsszelbe küldik. Rékasi Károlytól, a sorozatbeli Zsolttól érdeklődtünk először, mit szól ahhoz, hogy állítólag neki jut a csábító hálátlan szerepe.
 – Bocs, de a sorozatról semmit! – mondta és búcsúzott.

A titkolózás érthető, hiszen minden szereplőre és közreműködőre szigorú szabályok vonatkoznak. Farkasházi Réka, aki csalfa nőként búcsúzhat a sorozattól, szintén nem volt hajlandó többet mondani. 
– Nem tudok többet elárulni, mint legutóbb, amikor a szerepem megszűnéséről kérdeztek – utalt a Barátok közt Mónija arra, amikor kiderült, hogy másodszor is meg kell válnia Magdi anyustól, Vili bácsitól, Tildától és Gézától.

 A pletykák merész fordulatról szólnak: Móni újra régi szerelme, Zsolt karjaiban köt ki, és légyottjuknak Imi  egy véletlen folytán szemtanúja lesz.

 A botrány és a szégyen elől Kertész Móni újra Brüsszelbe megy dolgozni, és soha többé nem tér vissza a Mátyás térre.

 Egyes hírekkel ellentétben azonban Kinizsi Ottó továbbra is a sorozat állandó szereplője marad, őt nem írják ki.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lóvásár és ügetőverseny

Régi terveiket megvalósítva, hagyományteremtő szándékkal ló- és hobbiállatvásárt, illetve tartozék-… Tovább olvasom