Délmagyar logó

2017. 03. 26. vasárnap - Emánuel 5°C | 10°C Még több cikk.

Motorosok jótékony évadnyitó majálisa

Várhatóan közel háromszáz Harley, Kawasaki, BMW és megannyi márka vonul fel május 3-án Győrújbaráton, ahol először tartanak motorostalálkozót.
A Győr és környéki Motorosok Baráti Körének tagjai arról határoztak, hogy hagyományteremtő szándékkal évadnyitó motorostalálkozót tartanak május 3-án. Helyszínnek Győrújbarátot választották, ahol a

Paár Panzió összes szabad területét igénybe veszik. A különböző márkájú motoroscsapatok képviselői az első egyeztető megbeszélésen úgy döntöttek, hogy a rendezvény bevételét a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház gyermekosztályának ajánlják fel.
A motorosmajálisra reggeltől várják a különböző motorcsodákkal – a megyéből, Székesfehérvár, Veszprém környékéről, az Észak-Balatonról és Szlovákiából – érkező résztvevőket és az érdeklődőket. Amint mindenki megérkezik, megkezdődik a motorosfelvonulás Écsen, Pannonhalmán, Pázmándon és Ságon keresztül Győrbe, majd a városközpontban egy rövid pihenőt tartanak, hogy a kíváncsiskodók gyönyörködhessenek a kétkerekű erőgyárakban. A pihenő után ismét feldübörögnek a motorok és indulnak vissza Barátira.
A találkozó résztvevői nem fognak unatkozni, hiszen délutántól folyamatosan színes programok szórakoztatják majd őket. Három zenekar lép fel, a koncertek közben mellszépségversenyt rendeznek, díjazzák a legszebb motort, de díjat kap a legöregebb motor és motoros is. Este tűzijáték emeli a hangulatot. A szervezők remélik, hogy a hagyományteremtőnek szánt találkozót évente újabbak követik, s távolabbi részekről is Győrújbarátra csábíthatják a motorostársakat.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fapadon repülhetünk Európába

A légi fuvaroztatók között megkezdődött az árháború a magyar utasok kegyeiért – az idei… Tovább olvasom