Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 25°C Még több cikk.

Mozaik

Szabad helyek. Két szabad hely van még azon a különbuszon, amely a Magyarország–Argentína barátságos labdarúgó-mérkőzésre indul Mosonmagyar-

óvárról. Jelentkezni a 20/371-5046-os vagy a 30/427-7326-os telefonszámokon lehet.

Németh Tamás is. Németh Tamás, a GyVSE versenyzője is részt vett a plovdivi U23-as és ifjúsági kajak-kenu Európa-bajnokságon, ám a K–2 500 m középfutamból nem sikerült továbbjutnia.
Tisztújító közgyűlés. A Kapuvári SE beszámoló és tisztújító közgyűlést tart július 28-án, csütörtökön, 19 órakor a Rábaközi Művelődési Házban.
Íjászat. A Bakony Íjász Egyesület a közelmúltban a veszprémi Gulyadombon országos minősítő terepíjászversenyt rendezett. A kétszer 24 táblás IX. Puskás Imre-emlékkupán Lachmann István (MÍSE) diadalmaskodott, aki ráadásul a 604 pontos eredményével országos csúcsot lőtt történelmi íj kategóriában. A Magyaróvári Íjász Sportegyesület versenyzői közül Krankovits László a csigás irányzék nélküli kategóriában első lett. Mitró Tamás gyerek történelmi íj kategóriában a második helyen végzett. Történelmi íj felnőtt kategóriában Göblyös Gábor, Arany János, Kálé Árpád és Kocsis Gyula a középmezőnyben fejezte be a versenyt.
Emléktorna. Gúth János labdarúgó-emléktornát rendeznek Enesén július 30–31-én. Szombaton 16 órakor a Kóny–Győrsövényház, 18 órakor az Enese–Rábacsécsény találkozót játsszák. Másnap ugyanezekben az időpontokban a harmadik, illetve az első helyért lépnek pályára a csapatok.
Jótékonysági délután. Egykori játékostársuk, a balesetet szenvedett Fekete Gyula megsegítésére rendeznek futballmérkőzéseket és egyéb programokat július 30-án, szombaton a győrszentiváni labdarúgópályán. 15 órakor a barátokból és egykori munkatársakból álló csapatok, majd a helyi öregfiúk és ovisok futballoznak, 18 órakor a szent-

iváni felnőttgárda az NB III-as Csornával csap össze.
Lovasok Lipóton. Hagyományteremtő céllal, első alkalommal rendezték meg Lipóton a megyei díjugrató-bajnokság fordulóját, amelyen az Orchidea-kupáért lovagolhattak a versenyzők kezdő és nyitott kategóriában.
Győztesek, B1a kezdő lovas kategória: Horváth Péter (Rambó) – Dunakiliti LK. B1b kezdő ló kategória: Bogár István (Lea) – Bogár Team LK. B1c nyitott kategória hibátlan lovasok: Tóth Péter (Lora) – Dunakiliti Lovas KSE. B2 nyitott kategória: Bogár István (Lili) – Bogár Team LK. B3 nyitott kategória: 1. Cser Attila – Canton Lovas Klub.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Három kenderültetvény egy hét alatt

Sopronban alig egy hét leforgása alatt immár a harmadik kábítószer-ültetvényt sikerült felderíteniük… Tovább olvasom