Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Mozaik

Mensa-futball. A magyar csapat – soraiban három győri játékossal, Szatmári Ákossal, Samodai Imrével és Jalics Ádámmal – veretlenül nyerte meg a Mensa-válogatottak tornáját, melynek idén Abda volt a házigazdája. Az ötödik helyen végzett B csapatban Koch Róbert képviselte a győri színeket.

Emléktorna. Augusztus 7-én, vasárnap Varga Lajos dunaszentpáli polgármester emlékére labdarúgótornát rendeznek a község sportpályáján. A tornán a házigazda együttesen kívül a Darnózseli, a Károlyháza és a Mecsér csapatai vesznek részt. A program negyed egykor a temetői koszorúzással kezdődik. Az első mérkőzésre egy órától, a döntőre pedig hat órától kerül sor.
Elmarad a Balaton-átúszás. A hagyományos rendezvény szervezőbizottsága az Országos Meteorológiai Szolgálat és a balatoni vízi rendészet javaslatára úgy határozott, elhalasztja a szombatra kiírt 5,2 km-es próbát. Az esemény tervezett új időpontja augusztus 13., azaz jövő szombat.
Bérletvásárlás. A Győri ETO FC szurkolói a szombati, REAC elleni hazai bajnoki találkozó előtt 14 órától a stadion portáján is megvásárolhatják a bérletüket a 2005/2006-os szezonra. Az éves szurkolói bérlet 15 ezer, az ultra szurkolói kártya 4500 forintba kerül. A tavalyi bérletesek – a belépő bemutatása után – ötven százalék kedvezményt kapnak, nekik 7500 forintba kerül az éves bérlet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy Mosolygó karrier

Fiatal, sikeres nő, 29 évesen két számítástechnikai magazin lapigazgatója. A Lajta-parti városból indult Mosolygó Kitti a saját példája alapján határozottan állítja: téves az a gyakran hangoztatott vélemény, hogy az érvényesülés nemfüggő. Naiv, éretlen huszonévesként azért pályázott meg egy férfiaknak kiírt állást, mert kíváncsi volt, ki az, akinek egy nő nem lehet elég jó. Tovább olvasom