Délmagyar logó

2017. 02. 27. hétfő - Ákos, Bátor 1°C | 12°C Még több cikk.

mozaik

Sárkányhajó. Berlinben rendezték a VII. sárkányhajó-világbajnokságot, amelyen négy kontinensről tizenhét ország vett részt. A rendkívül erős mezőnyben a Rába Sárkányhajó Club sportolóiból álló magyar csapat 2000 méteren 8., 250 és 500 méteren 10. helyezést ért el. Az Európai Sárkányhajó Szövetség a magyar sárkányhajózás további fejlődését elősegítendő, Berlinben ünnepélyes keretek között két sárkányhajót adott át a Magyar Sárkányhajó Szövetségnek.

Sikeres jótékonykodás. A balesetet szenvedett Fekete Gyula támogatására rendeztek jótékonysági sportdélutánt a győrszentiváni futballpályán. A játékos és családja ezúton köszöni a szervezők, barátok, játékostársak segítségét.
Focitornák. Rábapatonán rendezték meg a hagyományos Besenyő-kupát, ahol az ikrényi futballcsapat végzett az élen. Második a Bezi, harmadik a Rábapatona, negyedik a Rábacsécsény lett. Egyházasfalu futballcsapata Komáromban vett részt egy emléktornán. A megyei I. osztályba feljutott gárda a Naszály, a Komárom és az NB III-as Gúta előtt szerezte meg az elsőséget. A torna gólkirálya a csapat gólfelelőse, Györkös Imre lett. A Győrben rendezett kispályás Bordögök-kupát a Győri Kazánok nyerték, az FC Bordögök, a Delije és a Szeszpanyol előtt.
Softball. Három soproni játékos is szerepelt a B csoportos softball – a baseball női változata – Európa-bajnokságon a magyar válogatottban Prágában. Nemzeti csapatunk a szlovákoktól 23–0-ra, a bolgároktól 9–2-re, a franciáktól 11–4-re kapott ki, Izraellel szemben pedig 22–0-ra maradt alul. Ezt követően azonban a soproniak közül Szántó Alexandrát, Szántó Ágnest és Abosi Veronikát soraiban tudó magyar válogatott kétszer is nyerni tudott, előbb Dániát verte 6–5-re, majd Finnországot 14–7-re, s így végül a 10 csapat közül a 8. helyet szerezte meg.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ukrán kapcsolat

A Soprontól kétezer kilométerre fekvő ukrán nagyvárosnak két első osztályú gárdája van, az egyik a… Tovább olvasom