Délmagyar logó

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 14°C | 24°C Még több cikk.

Mozaik

tenisz. Az Alpesi Trans Racket Sopron Tenisz Klub versenyzői közül ketten vettek részt szombathelyi korosztályos teniszversenyeken. Az Asbóth-emlékversenyen Szakács Gyula a 14 évesek kategóriájában harmadik helyezést ért el. A Haladás-kupán Szakács Gyula a fiú 14 évesek között ezüstérmet szerzett, míg Brieber Bálint a fiú 16 évesek között bronzérmes lett.

Remeklő győri futók. A győri Molnár László és Ugrai Éva is diadalmaskodott az Ászár és Tárkány között rendezett félmaratoni távon. Ugyanitt kategóriájában Majdanics Antal első, dr. Rónai Ferenc és Pri Csilla második, Nemes Alexandra harmadik helyezést szerzett. Vajda Anna 4 kilométeren lett első. A Sárkányi Prület elnevezésű futóversenyen 23,1 km-en abszolútban Ugrai Éva arany-, Molnár László ezüstérmet szerzett. Söregi Ágnes kategóriájában első, Nemes Alexandra harmadik lett. Négy km-en kategóriájában Kiss Mária az első, Rákóczi Zsuzsanna és Érsek Ervin a harmadik helyen végzett.
Fogyatékoshelyezés. A dr. Gönczöl László irányításával működő megyei FÉS labdarúgócsapata negyedik helyezést szerzett a budapesti országos bajnokságon.
birkózás. Teheránban rendezték meg a veterán szabadfogású birkózó-világbajnokságot. A népes, 157 sportolót felvonultató viadalon a Győri Dózsa színeiben induló Baumann Imre az előkelő ötödik helyen végzett.
Darts. Visegrádon rendeztek országos steelversenyt, ahol a Datacon Győri DC dobói közül Köntös Zsófia első, Rucska József ötödik lett.
A hétvégi győri soft Dittrich Brothers-amatőrkupát a férfiaknál Varga Balázs (Ménfőcsanak, Dobos-Pub) nyerte. A legjobb női versenyző Lipovics Szilvia (Győr, Szőlőfürt) lett.
evezés. A közelmúltban Ausztriában rendezték meg a 43. villachi evezősregattát. A versenyen 8 ország és 26 ausztriai egyesület sportolói vettek részt. A Győri Vízügy-Spartacus Evezős Klubot Tolnay Béla, Kalmár Gergő, Gál-Tóth Csongor, Horváth Tamás és az edzőjük, Écsi Antal képviselte. A győriek egy második és egy negyedik helyezést szereztek az erős mezőnyben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Netböngésző 38. hét

Tovább olvasom