Délmagyar logó

2017. 08. 20. vasárnap - István 19°C | 34°C Még több cikk.

mozaik

tanfolyam és oklevelek. A megyei sportigazgatóság október 14-ig még elfogad jelentkezőket a sportoktatói tanfolyamra. Érdeklődni lehet: Győr, Batthyány tér 2. Tel.: 96/618-290 vagy 618-296. A közelmúltban egyébként 17 sportágban 49 sportoktató vehette át az oklevelét.

pannónia játékok. Október 23-án Szombathelyen rendezik meg a hagyományos Pannónia Játékokat, amelyen asztalitenisz, sakk és teke sportágban vesznek részt a szövetségek által összeállított utánpótlás korosztályú válogatottak. A megyei sportigazgatóság harmincfős küldöttsége utazik el a Vas megyei városba.
Ezüstérem. A fertőszéplaki Széchenyi Ferenc Általános Iskola lány-labdarúgócsapata Répcelakon nemzetközi focitornán vett részt. Az együttes szlovák és Vas megyei csapatokat megelőzve a döntőben a tavalyi országos harmadik Szentgotthárdtól szenvedett csak vereséget. A torna legjobb kapusa Kassai Réka lett.
Bayern-klub. Utazást szervez a győri Bayern-klub, de Németország helyett ezúttal Olaszország az úti cél. A szurkolók két mérkőzést is megnézhetnek, ugyanis november 1-jén az Internazionale–Porto, 2-án a Juventus–Bayern München találkozók megtekintése szerepel a programban. Az utazásra jelentkezők a 20/9236-520-as telefonszámon érdeklődhetnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Balázs körül forog a világ

Egyetemistaként Győrött lett Kazinczy-érmes a TV 2 híradósa. Pachmann Péter gyönyörű orgánumát az utóbbi három hónapban legtöbbet egy csöppség élvezheti. A televíziós két CD-t is készített a kisfiának, amiket Balázs már akkor is „hallgatott", amikor még édesanyja pocakjában volt. A kispapa belül még izgul, de tudja, hogy ezt Balázzsal nem éreztetheti. Tovább olvasom