Délmagyar logó

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Mozaik

Birkózás. A közelmúltban rendezett szabadfogású szlovák bajnokságon a Győri Dózsa színeiben versenyző Tóth Balázs 57 kg-ban második helyezést ért el.

Teremkerékpár. A németországi Wormsban versenyzett a Farádi Teremkerékpár Sportegyesület két csapata. Párosban Kópházi Eszter és Makrai Zsuzsanna a hatodik helyen végzett. A farádiak a jövő évre is kaptak meghívót a német kerekesektől.
Csocsó. A 2. fordulót rendezték a városi csocsóbajnokság első és harmadosztályában, valamint lejátszották a női mérkőzéseket is. Eredmények, I. o.: 1. Mészáros–Dervalics (Győr). II. o.: 1. Ponyt–Kiss. Nők: 1. Tibold–Kántor.
Arany és bronz. A Tatán rendezett 14 km-es futóversenyen a győri Ugray Éva abszolút első helyezést szerzett. Ugyanő az október 16-i 10 km-es Coca-Cola női futógálán Nemes Alexandrával párban abszolút harmadik lett.
Kerék-tó-kupa. Az amatőr labdarúgás népszerűsítése érdekében, a tavaly rendezett Chicago-kupa folytatásaként, ezúttal Kerék-tó-kupa néven október 31-én, hétfőn 8.30 órától rendeznek a kónyi sportcsarnokban kispályás futballtornát. A Kerék-tó sportcentrum méltó névadója lehet a megyei szintű viadalnak, a 8 meghívott csapat között soproni, fertődi, csornai, győri és helyi baráti közösségek szerepelnek.
Szeniorok sikere. A Bécs–Budapest Szupermaraton váltóversenyében induló Győri Szeniorok csapata a saját korosztályuk (250 és 300 év közöttiek) kategóriájában az első helyen végeztek és ezzel a megye legjobb eredményét érték el. A csapat tagjai: Kolláth Gábor, dr. Rónai Ferenc, Alasztics Gyula, Mráz István és Stummer János.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A város visszakapott két ingatlant

– A belügyminiszter döntése értelmében Sopron értékes ingatlanokat kap vissza ingyen a… Tovább olvasom