Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Mozaik

Kispályás labdarúgás. Győrött első alkalommal rendezték meg a Pannon-kupát az 1988-ban és 1989-ben született lányok részére. A teremtornán négy csapat vett részt. Az első helyen az FC Váti Sopron együttese végzett, megelőzve a Győri ETO FC, a Pannon Dózsa SI és a Győrszemere gárdáját. A gólkirálynő Bálint Barbara (Sopron Váti FC), a legjobb mezőnyjátékos Gyökeres Barbara (ETO FC), a legjobb kapus Balázs Noémi (Pannon Dózsa) lett.

Szilveszter-kupa. A 20. jubileumi szombathelyi Szilveszter-kupa teremlabdarúgó-tornát december 27. és 30. között rendezik a Haladás VSE Munkacsarnokában (Szombathely, Rohonci u. 3.). Az első hat helyezett csapat pénz-, a gólkirály, a legjobb kapus és a legjobb mezőnyjátékos pedig tárgyjutalomban részesül. Nevezni a nevezési díj befizetésével – a 10104789-46464100-

01000004 számlaszámra – lehet. Nevezési határidő: 2005. december 9., péntek. A nevezéseket a Szombathely Megyei Jogú Város Labdarúgó Szövetsége (Szombathely, Markusovszky u. 8.) címére kell megküldeni. További információ a 30/927-9426-os és a 30/746-5516-os telefonszámon.
Röplabda. Az Ajkán rendezett gyermek lánytornán a Dunántúl legjobb 12 csapata vett részt. Az Ikrény együttese az ötödik, a Győri Universitas alakulata pedig a hetedik helyen végzett. Különdíjat kapott Sági Ranóna (Ikrény) és Szeitner Zita (Győr). A Kossuth Lajos-középiskola a győri ifjúsági lányoknak rendezte meg az immár hagyományos tornát. A torna győztese a Bercsényi DSE csapata lett. További sorrend: 2. Kossuth ISK, 3. Pálffy DSK, 4. Krúdy ISK, 5. Deák ISK, 6. Petz ISK. A torna legügyesebb előkészítője Anda Nikolett (Pálffy), legeredményesebb támadója pedig Kiss Georgina (Bercsényi) lett.
Évadzáró közgyűlés. December 2-án, pénteken délután fél öt órakor tartja a megyei lovasszövetség szokásos évadzáró közgyűlését. A napirenden az elnöki, a titkári és a szakági beszámolók mellett a versenynaptár összeállítása szerepel, valamint díjazzák a legjobb megyei lovasokat. A rendezvény helyszíne a megyei sportigazgatóság Batthyány téri székháza.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Változásokról árulkodnak a kisnépszámlálás első adatai

A Központi Statisztikai Hivatal 2005. április 1-je és 21-e között az ország népességének és… Tovább olvasom