Délmagyar logó

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -5°C | 1°C Még több cikk.

mozaik

Íjászat. Az őszi időszak 3 dimenziós vadászversenyein is sikeresek voltak a győri Bercsényi DSE íjászai. Sopronban Imri Ádám és Győri Tibor, Lábatlanban Imri Ádám mellett Jakab János, Nemesbükön ismét Imri Ádám és Venesz Róbert végzett érmes helyen. Az elmúlt hétvégén egy másik szakágban kellett bizonyítaniuk a győrieknek. Az ajkai teremversenyen 18 méteren, 2x10x3 lövéssel mérték össze tudásukat az íjászok. A gyermek korosztályban Szakács Balázs első, az ifjúságiak mezőnyében Imri Ádám második, a felnőttek között Vági Miklós első helyezést ért el. Vadászreflexíjjal Alexy György második lett.

Emléktorna. Mester János-emléktorna zajlott múlt hétvégén Hegyeshalomban 24 csapat részvételével. Első az Úthenger gárdája lett, megelőzve a Vergődő Verebek és a Szpartak Vodka csapatát. A legjobb kapus Sokorai Szabolcs (Ékes Autó), a legjobb mezőnyjátékos Hollósi Ferenc (Úthenger) lett.
Diákolimpia. Lejátszották a kézilabda-

diákolimpia megyei döntőjét. A VI. korcsoport végeredménye, fiúk: 1. Szent-Györgyi-iskola, 2. Krúdy-iskola, 3. Baross-iskola. Lányok: 1. Szent-Györgyi-iskola, 2. Révai-iskola, 3. Jedlik-iskola, 4. Felsőbüki-iskola.
Nyílt nap. December 3-án 9-től 12 óráig nyílt napot tartanak a győri Szent-Györgyi-iskolában. Az érdeklődőknek bemutatják a testnevelés-, kézilabdafelmérés anyagát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Karácsonyi vásár és illemhely

Miért nincs nyitva este hat után a nyilvános lemenős WC? Vasárnap este sokan keresték.… Tovább olvasom