Délmagyar logó

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 3°C | 13°C Még több cikk.

Mozaik

Aranylányok. Ezzel a címmel nemrégiben jelent meg Papp Győző tollából a Graboplast-ETO sikereit feldolgozó kötet. A gyönyörű kivitelben, szép fotókkal gazdagon illusztrált könyv megvásárolható az ETO KC ajándékboltjában a Magvassy-sportcsarnokban, valamint több győri könyvesboltban.

íjászat. Versenyt rendezett a győri Bercsényi DSE szakosztálya diák történelmi íjászok számára. A 27 lövéses verseny győztese vadászreflex kategóriában Domonkos Gergő, a hosszú íjasoknál pedig Mitró Tamás lett. A pusztai íj kategóriában az általános iskolások viadalát Szakács Balázs (Szabadhegyi Oktatási Központ) nyerte meg. A középiskolás lányok versenye bercsényis győzelmet hozott: Simoncsics Lilla nyert. A középiskolás fiúk között Pánczél Csaba (Lu-

kács-szakközépiskola) végzett az élen. Az abszolút győztes a 6. osztályos Szakács Balázs lett. A győztesek és helyezettek Révész P. László ötvösművész munkáit vihették haza.
Csocsó. A győri bajnokság I. osztályának 5. fordulóját a fővárosi Török–Viasz kettős nyerte. A III. osztály újabb fordulóját szombaton a Kozi Drink Bárban rendezik.
Röplabda. Harmadik helyen végzett az ikrényi általános iskola lánycsapata (Gyenese Rita, Ludván Dóra, Sárik Katalin, Szabó Regina, Ferenczy Zsófia, Farkas Ariella, Horváth Márta Veronika, Pallang Virág, Szabó Denise, edző: Ferenczy Tamás) a Pakson rendezett tornán.
Darts. Levélen rendezték a megyei steel-

bajnokság második fordulóját. Eredmények, egyéni: 1. Rucska József, 2. Domonkos Sándor (mindkettő Datacon Győri DC), 3. Czotter Gábor (Joker, Mosonmagyaróvár). Páros: 1. Boczor–Domonkos, Csala Attila–Csala Róbert, Rucska–Raszler (mind Datacon Győri DC).
sakk. A töltéstavai Tornádó sakk-klub egy éve alakult, s vezetői hagyományteremtő céllal hétvégén versenyt rendeznek, amelyre az előzetes nevezések szerint 30-35 sakkozót várnak, de jelentkezhetnek mozgássérült sakkbarátok is. A rendezvény szombaton 9 órakor a töltéstavai művelődési házban kezdődik.
Emléktorna. December 17-én a szanyi tornacsarnokban rendezik a Horváth Ferenc kölyök labdarúgó-emléktornát. Reggel 9 órától az U11-es, 13 órától az U13-as korosztály lép pályára. A helyi Szany fiataljai mellett a Csorna, a Győri Dózsa és a Mihályi labdarúgó-palántái húznak tornacipőt.
Mikulás-kupa. Az U15-ös korosztálynak rendeztek teremlabdarúgó-tornát Csornán. Az első helyen a házigazda együttes végzett a Győrsövényház, a Rábacsécsény és az Enese előtt. A legjobb kapus Szalai Márk (Rábacsécsény), a gólkirály pedig Véghelyi Richárd (Csorna) lett.
Kézilabda. Az V–VI. korcsoportos fiú alapfokú győri városi döntő végeredménye: 1. Jedlik (testnevelő: Kristóf László), 2. Apor (Vass Sándor), 3. Lukács (Varga István).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A klasszikus női szépség – hajban elmesélve

Minden év legrangosabb seregszemléjén, a Wella Day-en bemutatott show összeállításában… Tovább olvasom