Délmagyar logó

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 21°C | 34°C Még több cikk.

Mozaik

Teremfoci. Február 18-án és 19-én reggel 9 órai kezdettel a gönyűi sportcsarnokban teremlabdarúgó-tornát szerveznek, melyre a 70/313-5111-es telefonszámon lehet jelentkezni.

Emléktorna. Az elmúlt hétvégén 14. alkalommal rendezték meg a Lövérek alján a Bodnár Alajos utánpótlás labdarúgó-emléktornát. Az U10-es korosztályban FC Sopron, Jánossomorja, SVSE volt a sorrend. A gólkirály Németh Zoltán (Jánossomorja), a legjobb kapus Czingráber Máté (SVSE), a legjobb játékos Márkó Attila (FC Sopron) lett.
Az U12-es korcsoportban szintén az FC Sopron, a Jánossomorja és az SVSE csapata végzett az első három helyen. Itt a gólkirály Soós Áron (FC Sopron), a legjobb kapus Molnár Péter (SVSE), a legjobb játékos Rosta Bálint (Kapuvár) lett.
Az U16-osok mezőnyében a Kapuvár győzött a Fertőszentmiklós és a Petőháza előtt. A gólkirály Kleizer Csaba (Kapuvár), a legjobb kapus Fábián András (Fertőszentmiklós), a legjobb játékos Prajcer Alex (SVSE) lett.
Utánpótlástorna. A II. Babos László labdarúgó-emléktornának ad otthont ma reggel kilenc órától a soproni Gárdonyi-iskola. Az U16-os korosztályban az SVSE, a Petőháza, a Kapuvár és a Bük, az U18-asok és az U20-asok között az SVSE, a Petőháza, a Kapuvár és a Jánossomorja együttesei szerepelnek.
Városi teniszbajnokság. A győri Kodály-iskolában rendezték a városi teniszbajnokságot. Az 1. korcsoportban a fiúknál Páva Marcell (Váci), a lányoknál Nagy Rebeka (Váci) győzött. A 2. korcsoportban Hummel Zoltán (Péterfy) és Horváth Mirella (gyakorló), a 3. korcsoportban pedig Fehér Márk (Kodály) végzett az élen.
Tollaslabda. A Győri Kommunális Szolgáltató ma reggel 8 órától a győri Móra-iskolában rendezi meg az első Városi Szolgáltatói Vándorkupát.
Pályázatok. A Nemzeti Sporthivatal a magyar sport fejlesztése érdekében pályázatokat írt ki, melyeken összesen közel kétmilliárd forint támogatási pénzt lehet nyerni. Az egészséges életmód, a tanórán kívüli testnevelés lehetőségein kívül pályázni lehet – egyebek mellett – a 20.000 főnél kisebb lélekszámú települések sportlétesítményeinek felújítására is. A pályázat feltételei megtalálhatók a www.nsh.hu honlapon.
Tekebál. A Győrújfalu Tekeklub Valentin-napi tekebált rendez február 18-án a győrújfalui La Perla étteremben, melyre korlátozott számban még lehet jegyet venni. Érdeklődni a 30/9059-571-es telefonszámon lehet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

18 ajándékötlet Valentin napra!

Szent Valentin nevenapján világszerte megajándékozzák szeretteiket az emberek. Ön már vett valami… Tovább olvasom