Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Mozaik

Bronzérmes az ETO. A szlovákiai Nyárádon léptek pályára a Győri ETO FC 1997-es korosztályú futballistái. Rozmán László tanítványai a harmadik helyen végeztek. A torna legjobb játékosa Szabó Roland lett. A csapat tagjai: Bankó Balázs, Kovács Zsolt, Takács Tibor, Császár Dominik, Szabó Roland, Szabó Patrik, Molnár Gergely, Végh Dominik, Nyári Martin, Nyíregyházky Norman, Takács Zoltán, Sárközi Pál, Hajmási Rajmund, Enyingi Gábor, Kertai Gergő.

Íjászat. A történelmi kategóriában győri sikerekkel zárult a pápai Delta SE teremíjászversenye. A gyermekek via-

dalát a tavalyi országos bajnok, Szakács Balázs nyerte, a serdülő fiúk között Imri Ádám második helyezést ért el. Az ifjúsági leány korosztály győztese Simoncsics Lilla lett. A felnőtt férfiak mezőnyében a Bercsényi DSE íjászai foglalták el a dobogót: az első Jakab János, második Virág István, harmadik Venesz Róbert lett.
Asztalitenisz. Mosonmagyaróváron rendezték meg a megyei újonc és serdülő asztalitenisz-bajnokságot. Az újoncok mezőnyében a lányoknál Németh Vivien (Győri Elektromos), a fiúknál Bőhm Attila (Turris SE Sopron) végzett az első helyen. A serdülő fiú párosban a Kitzinger–Hencz duó (Turris SE Sopron) lett a legjobb. Egyéniben Kitzinger Andor (Turris SE Sopron) utasította maga mögé a teljes mezőnyt. Az országos top 12 versenyen Lung Anita, Kovács Adrienn és Ladányi Dóra képviseli a megyét.
Alapfokú bajnokság. Több mint száz általános iskolai tanuló vett részt a Győri Városi Sportigazgatóság által rendezett alapfokú egyéni asztalitenisz-bajnokságon a Móra-iskolában. A legeredményesebb lány versenyző Lócsi Barbara (Vocational Academy, edző: Kovácsová Mária) lett, míg a fiúk mezőnyében Ónodi Norbert (Pér, edző: Szelecz László és Kovácsová Mária) bizonyult a legjobbnak. Az 1–4. osztályosok versenyében Lócsi Barbara (Vocational Academy) és Meglécz Krisztián (Móra), az 5–6. osztályosok vetélkedésében Németh Vivien (Pér) és Ónodi Róbert (Pér), a 7–8. osztályosok mezőnyében Encsi Aliz (Radnóti) és Ónodi Norbert (Pér) végzett az első helyen.
Röplabda. Az országos lány gyermekbajnokság elődöntőjében a Győri Universitas DRC csapata a tatabányaia-

kat és a kaposváriakat legyőzte. A székesfehérvári együttestől ugyan vereséget szenvedtek, de így is bekerültek az országos négyes döntőbe.
Csocsó. Befejeződtek a városi bajnokság III. osztályának a küzdelmei. Első a Ponty Patrícia–Kiss Gergely páros lett.
Úszóhelyezés. Március elején rendezték meg a III–IV. korcsoportos úszók országos diákolimpiáját Székesfehérváron. A megyét képviselve Barthalos István tanítványai közül Németh Fanni (Gárdonyi-iskola, 100 m gyors) 5., Szabó Katinka (IV. Béla-iskola, 100 m hát) a 7. helyen végzett.
Cselgáncs. Az elmúlt hétvégén Tokodaltárón rendezték meg a Magyar Köztársaság-kupát, melyen a Győri Dózsa SE sportolója, Palej Tibor az első helyen végzett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Buszport a biopoliszban

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tavaly augusztusban megrendezett Gondolkodjunk együtt… Tovább olvasom