Délmagyar logó

2017. 01. 24. kedd - Timót -7°C | 1°C Még több cikk.

mozaik

Új edző. Simon Antal lett a labdarúgó Borsodi Ligában szereplő ZTE FC új vezetőedzője. A szakember a hétfőn menesztett Szentes Lázárt váltja a kispadon. A tréner munkáját pályaedzőként Dzurják József, kapusedzőként pedig Balázs Zsolt segíti.

Kapustábor. Június 19. és 24. között rendezik meg Győrben az Ulbert–Kopp-kapusiskolát. Ezúttal több neves hálóőrt és kapusedző, többek közt Hegedűs Péter, Pálinkás András, Végh Zoltán, Kövesfalvi István, Sebők Zsolt, Daniel Tudor, Babócsy András és Szűcs Lajos szerepel a meghívott vendégek közt. A szervezők minden korosztály, fiúk és lányok jelentkezését is várják a 30/277-0872 és a 70/450-3778-as telefonszámokon.
Futónapok. A K&H olimpiai futónapok eseménysorozata Veszprémben folytatódik május 20-án, szombaton. A táv 3 kilométer. A 18. Libresse Női Futónap és Mozgásfesztivált május 20-án 13 órától a budapesti Felvonulási téren tartják: 3,8 km és 6,5 km a menü. Lehetőség nyílik váltófutásra és gyaloglásra is. Bővebb információ a BSI (1) 273-0939-es telefonszámán kérhető, vagy a www.futanet.hu honlapon olvasható.
Ikrényi futballnap. Május 13-án, szombaton 8.30 órától futballnapot rendeznek az ikrényi sportpályán. A programok között labdarúgótorna, gyerek- és női futball szerepel. A napot kutyashow, fegyveres és ballonbemutató, futó- és tizenegyesrúgó verseny, lovaglás és légvár színesíti.
Asztalitenisz. Május 13-án 9 órától első alkalommal rendezik meg Győrben a Vocational-kupa amatőr versenyt általános iskolák számára. A szervezők minden megyei iskolából várják az indulók jelentkezését, nevezni a 20/9910-975 és a 20/4243-144-es telefonszámokon, illetve a viadal helyszínén, a Vocational Academy Kéttannyelvű Szakközépiskolában lehet.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elutasították az ENSZ-főtitkár reform-javaslatait

New Yorkban elutasította az ENSZ közgyűlése a világszervezet főtitkárának több reform-javaslatát. … Tovább olvasom