Délmagyar logó

2017. 09. 20. szerda - Friderika 10°C | 19°C Még több cikk.

mozaik

kispályás labdarúgás. A megyei Fogyatékossággal Élők Sportszövetségének csapata nemrég szlovák nemzetközi tornán vett részt, ahol az első helyen végzett. A győztes csapat tagjai: Prokaj Mihály, Hiba Ernő, Jankó Zoltán, Hadj-Tayeb-Brahim, Kalló Zsolt, Sárközi Tibor, Németh Balázs és Kiss Ágnes. Edző: Janeba Miklós.

Vulkán-kupa. Június 2. és 4. közt rendeznek férfi egyes és páros szabadidős tenisztornát Sopronban a Danubius Teniszcentrumban. A verseny pénteken 15, míg szombaton és vasárnap délelőtt 9 órakor kezdődik. Nevezni a helyszínen lehet.
Röplabda. Az Ikrényi Általános Iskola lánycsapata Kecskeméten a IV. korcsoportos diákolimpia országos döntőjében a hatodik helyen végzett. Kiemelkedő játékáért Ludván Réka különdíjban részesült. Testnevelő tanár: Ferenczy Tamás.
Sportlövészet. A júliusban kezdődő belgrádi Európa-bajnokságra készülő magyar nemzeti együttes légpuska-futócéllövő válogatóversenyén ifj. Laczik Zsolt, a Patent Győri LK versenyzője a 30+30 lövéses számban harmadik, míg a 40 vegyes lövéses számban első lett. A napokban kijelölték az olimpiai reménységek tornájára készülő magyar keretet, amelynek tagja a futócéllövőknél Dávid Balázs (Győri LK), a légpisztolyosoknál Laczik Anita (Patent Győri LK).
Egyetemi sport. Egerben rendezték meg a birkózó egyetemi és főiskolás bajnokságot. Kántor Gábor, a győri Széchenyi István Egyetem hallgatója szabad- és kötöttfogásban egyaránt aranyérmet nyert. A sportoló a pekingi olimpiára készülő válogatott keret tagja. Pécsett az uniós országok ökölvívóinak bajnokságán a szintén győri Gschwendtner László bronzérmet szerzett. A négyszeres korosztályos magyar bajnoknak ez volt az első megmérettetése a felnőttek között.
Kosárlabdatábor. A győri Széchenyi-egyetemen idén is megrendezik a kosárlabdatábort. Kezdő és haladó, 10–16 éves lányok és fiúk jelentkezését várják. A tábor időpontja: június 26–30., illetve július 3–7. Jelentkezni június 23-ig az egyetem testnevelési tanszékén (egyetemi sportcsarnok, 2. emelet) vagy telefonon a 96/503-455-ös, 503-456-os számokon.
Nyikos a BMX-eseknél. Nyikos Tivadar a jövőben a Soproni Tigriseknél a BMX-szakosztály munkájának lesz az első számú felelőse.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ígéretesen játszott a magyar válogatott Anglia ellen

A magyar labdarúgó-válogatott Manchesterben Anglia vendége volt, és 3–1-re kikapott. Tovább olvasom