Délmagyar logó

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -5°C | 0°C Még több cikk.

Mozaik

Jegyek és utazás a vb-re. A győri Bayern-klub utazást szervez a június 21-i Elefántcsontpart–Szerbia és Montenegró labdarúgó-világbajnoki csoportmérkőzésre Münchenbe. Jelentkezni és érdeklődni a 20/9236-

520-as telefonszámon lehet.

Tenisz. Tizenhárom iskolából kilencvenegy tanuló vett részt a győri Kodály-iskolában rendezett városi nyílt teniszbajnokságon. Az 1–2. osztályosok között Horváth Ábel (Kodály) és Szalai Judit (Apor), a 3. osztályos tanulóknál Rum Richárd (Waldorf) és Nagy Rebeka (Váci), a 4–5. osztályosok mezőnyében Hochleitner Dominik (Gárdonyi) és Lerner Olívia (tulipános) végzett az első helyen.
röplabda. A Győri Diák Röplabda Club lánycsapata az országos gyermekbajnokság jászberényi döntőjében a második helyen végzett. A csapat tagjai: Ábrahám Izabella, Bauer Fruzsina, Domonkos Lívia, Fekete Johanna, Gyurics Viktória, Papp Kata, Polgár Anna, Somogyi Enikő, Szeitner Zita. Edző: Farnady Ernő.
Évadnyitó lovasverseny. A koroncói Cavaletti Lovas Club évadnyitó díjugrató versenyt rendezett a közelmúltban közel ötven lovas részvételével. A rendezvényen a házigazdák mellett képviseltette magát a Sába LK, a tényői Rodeo LK, a gyirmóti Lovasbarát LK és a győrújbaráti Sokoró Ökológiai Park csapata. Az első kategóriában Nagy Ferenc, Oross Miklós, Vári Zsuzsa, a másodikban Pilli Martina, Fekete Anna, Boros Ferenc, míg a harmadikban Nagy Ágnes, Takács Anikó, Simon Zsófia lett a sorrend. A Cavaletti Lovas Club június 18-án rendezi meg a megyei lovasviadal első fordulóját.
íjászat. A Magyaróvári Íjász Sportegyesület országos egyéni minősítő versenyt rendezett a közelmúltban a halászi Babosmajorban. A megyei sportolók közül a felnőtt vadász kategóriában Harmath Mihály (MÍSE) második, Jakab János (Bercsényi DSE) harmadik lett. Az ifjúságiaknál Égető Zsolt (BDSE) első helyen végzett. A történelmi kategóriában Molnár József (MÍSE) első, Bognár Géza (BDSE) második, Virág István (BDSE) harmadik lett. A nőknél Albert Erika (BDSE) második, Égetőné Éva (BDSE) harmadik lett. Az ifjúságiaknál Pánczél Csaba (BDSE), Margl Ferenc (BDSE), Mitró Tamás (MÍSE) lett a sorrend. Történelmi gyerek kategóriában Szakács Balázs (BDSE) győzött.
kick-box. XI. Bestfighter néven Világkupát rendeztek az olaszországi Salsomaggioréban. A győri Unicentral Bull’s Kick-box SE versenyzői közül full-contact kategóriában Vörös Viktória bronzérmet szerzett. Meszlényi Gábor semi-contactban és light-contactban ezüstérmes lett. Felkészítő edzők: Béres János és Csányi János.
cselgáncs. A bajai nemzetközi meghívásos versenyen a győri Nicsi Judo Club sportolói közül Bense István és Árpási Róbert az első, Angyal Evelin a harmadik helyen végzett. A csornai viadalon Németh Richárd, Tóth Márk, Páder Réka, Dömötör Eszter, Takács Attila és Németh Bálint lett első.
emléktorna. Dr. Lakat Károly olimpiai bajnok mesteredző emlékére rendezett labdarúgótornát a győri Radnóti-iskola. Első helyen a Kossuth-iskola (testnevelő tanár: Németh Zoltán) együttese végzett megelőzve a Kölcsey-iskola (Kálmán Tibor), a Váci-iskola (Margitics Miklós) és a házigazda (Vígh Zsolt) gárdáját. Különdíjat kapott Horváth Barna, Lantos Mihály és Tian Yin Dong. A díjakat a Radnóti-iskola igazgatója, Erdődi Rudolfné és Korsós György válogatott labdarúgó adta át.
Győr-kupa. A 24 csapat részvételével megrendezett Győr-kupa kispályás labdarúgótorna végeredménye: 1. FC Senninger, 2. Etalon Sz. Motory, 3. Irreál, 4. Philpek FC.
darts. Véget ért a 2006-os tavaszi amatőr soft csapatbajnokság. Nyolc együttes közül a győr-ménfőcsanaki Dobos Pub I. (Marics István, Kelemen Ferenc, Horváth Csaba, Széles Zoltán, Juhász Sándor, Varga Péter) diadalmaskodott.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jó ára lehet a fokhagymának

Félő, hogy idén sem lesz megfelelő piaci ára a fokhagymának, pedig a körülmények hosszú évek óta… Tovább olvasom