Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 23°C Még több cikk.

Mozaik

Sakk. Villámtornát rendeztek Győrött 32 játékos részvételével. Az A kategóriában a Győri Elektromos VSK versenyzői végeztek az első háromban. Sorrendben Vertetics Attila, Schmikli László és Bors Sándor. A B kategóriában Cséfalvay István (Nagymegyer) lett az első Békéssy Jenő (Győri Bástya) és Bögi Tímea (Nagymegyer) előtt. A visszavágó mérkőzésen nyolc győri sakkozó képviselte a várost. A Németországban, Bad Neustadtban rendezett csapattalálkozó döntetlenre végződött, Horváth János győzelmével egész pontot szerzett. A sakkbajnokságon Bors Sándor győzött.

Egyetemi sport. A közelmúltban Szolnokon rendezték meg az egyetemi és főiskolai kajak-kenu országos bajnokságot. A győri Széchenyi István Egyetem sportolói több érmet is szereztek. Szigeti Gergely és Felkl Balázs aranyérmet szerzett (K2 500 m és K2 200 m). Szigeti, Felkl és Németh Máté tagja volt az aranyérmes K4-es hajóegységnek 200 méteren. Szigeti Gergely egy ezüstöt is szerzett K1 500 méteren. A Jászberényi Anna–Kadler Kata páros aranyérmes lett K4 500 méteren, Marth Gabriella pedig K4 200 méteren. Kadler Kata és Marth Gabriella még egy aranyat is „összelapátolt” K2 200, illetve K2 500 méteren. Marth Gabriella bronzérmes lett K1 200 méteren. Kenuban Sámoly András C1 500 méteren és C2 200 méteren aranyat, C1 200 méteren bronzot szerzett.
Teke. A közelmúltban az Épfu-tekecsarnokban rendezték meg Győr Város Nagydíját. A hölgyek mezőnyében Tóthné Bali Marianna (Dynamic) végzett az első helyen Bergyán Erzsébet (Dynamic) és Dévai Zsanett (Dynamic) előtt.
Íjászat. Az elmúlt hétvégén két versenyen is eredményesen szerepeltek a győri Bercsényi DSE íjászai. A felsőörsi 3D maratoni viadalon (2x40 cél) Virág István megnyerte a pusztai íj kategóriát, míg Siket Gábor harmadik, a női versenyben Égetőné Erika szintén harmadik lett. Az ifjúsági vadász reflex íjasoknál Égető Zsolt a második helyen végzett. Mogyoródon MISZ terepminősítő versenyt rendezett a helyi Szt. László Íjász Egyesület. Simoncsics Lilla megnyerte az ifjúságiak mezőnyét, akárcsak Vági Miklós a szeniorok küzdelmét. Az ifjúságiaknál Barcs Ádám második lett.
Tollaslabda. A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Dr. Piróth Endre Mentálhigiénés Otthon regionális tollaslabdaversenyt rendez szeptember 16-án, szombaton a győri Krúdy-középiskolában. A megnyitó 9.45, az eredményhirdetés pedig 15 órakor lesz. Részvételi szándékot a következő telefonszámon lehet jelezni: 20/464-1729 (Pálffy József).
Tömegsport. Szeptember 19-én, kedden 17.55 órától rendezi meg a megyei szabadidősport-szövetség az Első Royal Mérföldkő Futóversenyt Győrött. A rajt a József A. utcai Royal-lakóparktól lesz. A táv 1 mérföld (1,6 km). A nevezés ingyenes. Előnevezés a megyei sportigazgatóságon (Győr, Batthyány tér 2.) vagy a Royal Parkvárosnál (József A. u. 8.). A helyszínen 16 és 17.50 között lehet jelentkezni. Az első 200 nevező egyedi pólót kap ajándékba. A legjobbak kerékpárt és sportutalványt kapnak. Érdeklődni lehet: info@gyorisport.hu, kristof@parkvaros.hu vagy a 96/618-296-os és a 30/9165-175-ös telefonszámokon.
Kick-box. A békéscsabai II. osztályú kick-box magyar bajnokságon Meszlényi Gábor, a győri Unicentral Bull’s Kick-box SE versenyzője a 79 kilogrammosok mezőnyében semi-contact kategóriában bajnoki címet szerzett. Felkészítő edzők: Béres János és Csányi János. Az egyesület a Hild-szakközépiskolában tartja az edzéseit, ahová minden érdeklődőt várnak kedden, csütörtökön és pénteken 18 órától. Érdeklődni a 20/382-6818-as telefonszámon lehet.
Szurkolói busz. A Győri ETO Kézilabda Szurkolói Egyesület autóbuszt indít szeptember 17-én a Kiskunhalas–Audi-ETO női bajnoki mérkőzésre. Jelentkezni lehet a fanclub@gyorietokc.hu címen vagy a 30/411-

9559-es telefonszámon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tevez bemutatkozott

labdarúgás

Az argentin Carlos Tevez bemutatkozott a West Ham Unitedben, amely … Tovább olvasom