Délmagyar logó

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -5°C | 0°C Még több cikk.

Mozaik

kiállítás. Ötven éve történt... 1956–2006 – Magyar olimpiai érmesek fotói és aláírásai címmel rendeznek kiállítást Győrött a József Attila Művelődési Házban. Murányi Károly gyűjtő kiállítását dr. Kárpáti György háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó nyitja meg pénteken 17 órától.

fizioterapeuta-képzés. A Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségi határozatában szabályozta, hogy a szövetségben és az egyesületeknél dolgozó fizioterapeuták számára mely végzettség kötelező. Az alapfokú tanfolyam Győrött is elindul. Felvételi vizsga nincs. A jelentkezési határidő: 2006. szeptember 15. További információ az MLSZ-ben Kovács Mariann oktatási asszisztenstől az 1/577-9529-es vagy Péntek Albert munkatárstól a 20/9910-975-ös telefonszámon kapható.
Gyereksiker. Bécsben 14 csapatos labdarúgótornán a Győri ETO ’97 fiataljai a döntőben 2–0-ra kikaptak az FK Austria Magna csapatától.
cselgáncs. Az elmúlt hétvégén a paksi nemzetközi Atom-kupán vettek részt a Győri Dózsa gyermek és serdülő korosztályú versenyzői. A viadalon 5 ország 440 indulója lépett tatamira. Pirka Roland és Boros Benjámin második, míg Nagy Olivér, Palej Tibor, Pallagh Christopher és Hárfás Erik harmadik helyezést ért el.
bajnokok tornája. Szombaton reggel kilenc órától első alkalommal rendezik meg Győrött a Barátság parkban található pályákon a Bajnokok Tornáját, amelyen a kispályásbajnokság nyolc osztályának aranyérmes együttesei vesznek részt. A csapatok két csoportban küzdenek a végső helyezésekért. A bajnokságban szereplő 106 gárda képviselői ugyanitt egy-egy labdát vehetnek át Kovacsics Imre polgármesterjelölttől.
játékvezetői tanfolyam. A győri játékvezetői bizottság által meghirdetett alapfokú labdarúgó-játékvezetői tanfolyam szeptember 18-án 17 órakor kezdődik a sportigazgatóság épületében.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bajnoki vendégek

Sportpolitika

A közelmúlt hazai világversenyein, a budakalászi öttusa… Tovább olvasom