Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 14°C | 27°C Még több cikk.

mozaik

toborzó. Győr-Ménfőcsanakon focitoborzót tartanak ma délután fél 5 órakor. Ennek keretében Szabó Jenő önkormányzati képviselő húsz, általa felajánlott labdát ad át az ESK-Ménfőcsanak utánpótláscsapatainak.

szinkronúszás. Budapesten rendezték meg a Synus-kupát, ahol a Synchro Sopron SE versenyzői közül a kötelező elemek számban korosztályában második helyezést ért el Pichl Sarah, Doba Fruzsina, Hirschler Karolina és Tóth Petra. Harmadik lett Tihanyi Dorka. Az előírt kűrgyakorlatban korosztályonként második helyezett lett Tihanyi Katalin, harmadik Sallai Dorottya. A soproni együttes a csapatversenyben három fővárosi gárdát is megelőzött.
röplabda. A Győri Diák Röplabda Club serdülő lánycsapata megnyerte a csehországi Breclavban rendezett nemzetközi tornát. A Veszprémben rendezett ifjúsági tornán a győri Jedlik együttese az első helyen végzett.
cselgáncs. A győri Nicsi Judo Club sportolói Pakson vettek részt egy nemzetközi meghívásos versenyen. Bodnár András első, míg Bense István és Farkas Péter harmadik lett. A lábatlani észak-dunántúli regionális viadalon Farkas Péter, Takács Márton, Göncz Attila, Árpási Róbert és Szűcs Fanni első, Borbély Klaudia és Schwarcz János második, míg Szűcs Gergely, Szalay Mátyás, Németh Richárd, Csiffári Tamás és Borbély Klaudia harmadik helyen végzett.
női labdarúgás. Október 7-én, szombaton 10 órától női tornát rendeznek a rábapatonai futballpályán. A helyi gárda ezzel a tornával ünnepli meg fennállásának egyéves évfordulóját. A tornán tíz csapat (Fészek Csempebolt Győr Kunsziget, Dorog I, Dorog II, Károlyháza I, Károlyháza II, Rábaszentmihály, Jobaháza, Kópháza, Mindszentpuszta és Rábapatona) vesz részt.
fallabda. Október 29-én reggel kilenc órától Négy évszak néven amatőr fallabdaversenyt rendeznek a győri Marcal Teniszcentrumban. A Magyar Fallabda Szövetség ranglistáján szereplő játékosok nem indulhatnak a viadalon. Nevezni női-férfi egyéniben lehet. Érdeklődni lehet a 96/548-444-es, a 30/466-0088-as telefonszámon vagy a www.teniszgyor.hu internetcímen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Most pedig jöhet a fülesleves

Bálokat, elegáns vacsorákat szoktak tartani a vásárhelyi Fekete Sasban, amely a legtöbb vendég… Tovább olvasom