Délmagyar logó

2018. 03. 25. vasárnap - Irén, Irisz -2°C | 8°C Még több cikk.

mozaik

halálozás. Életének 85. évében elhunyt Mátrai József, az SVSE csapatának Nyugat-Magyarország-válogatott labdarúgókapusa. A népszerű Stixit október 13-án, pénteken temetik a soproni evangélikus temetőben.

Sulisport. A közelmúltban nagyon látványos és érdekes bemutatót tartott a győri Radnóti-iskolában Stemmer Ernő, aki a régi idők közkedvelt játékaival ismertette meg a gyerekeket. A diákok olyan játékokat láthattak, amelyekkel a nagyszüleik töltötték el a szabadidejüket.
Karate. Október 9-én, hétfőn 18 és 21 óra között a győri Apor Vilmos-iskolaközpontban tart háromórás szemináriumot a kyokushin karate egyik legendás alakja, Shihan Seiji Kanamura nyolcdanos mester.
A Kelet-európai Wing Tsun Egyesület a hétvégén Győrben tartja edzőtáborát, melynek vezetője a hét dannal rendelkező Si-Fu Máday Norbert. Az edzőtábor helye: Radnóti-iskola tornaterme. További információ: Takács Pál (30/539-9735).
Egyetemi sport. A közelmúltban rendezték meg a XXXVII. Műszaki Felsőoktatási Sportnapokat. Nyolc egyetem, illetve főiskola képviselte a magyarországi műszaki felsőoktatást asztalitenisz, kézilabda, kispályás labdarúgás, kosárlabda, sakk, valamint női kosárlabda sportágakban. A győri Széchenyi-egyetem kézilabdázói (Kiss Dániel, Miss Zoltán, Pólik Zoltán, Strubinger Zsolt, Jesch Márton, Pars Ferenc, Füleki Péter, Szabó Máté, Budai Gábor, Tóth Zoltán, edző: Gasztonyi Tamás) aranyérmesek lettek. A torna legjobb játékosa a Rába Quelle-ETO-t erősítő Miss Zoltán lett. Férfi kosárlabdában és sakkban második, asztaliteniszben harmadik, míg összesített pontversenyben második lett a Széchenyi-

egyetem csapata.
cselgáncs. Budapesten rendezték meg az országos bajnokságot a diák B korosztály számára. A Győri Dózsa SE versenyzői közül Palej Tibor első, Pallangh Christopher pedig harmadik lett.
Szintén ezen a versenyen a győri Nicsi JC sportolói közül Takács Márton és Szűcs Gergő egyaránt a harmadik helyen végzett.
tenisz. A győri városi amatőr teniszbajnokságon férfi egyesben Reider Tamás, női egyesben Hegyi Krisztina, férfi párosban a Reider–Herczeg, míg női párosban a Nádori–Sörös kettős végzett az első helyen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A legkedvesebb gyerekdalok gyűjteménye

Nagyszerű albumot adott ki a Fortuna Records: az óvodásdalok gyűjteményének második részét. Tovább olvasom