Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Mozaik

Helyszínváltozás. A Vasas-Csata vezetQsége korábban megegyezett az MKB-Euroleasinggel arról, hogy a január 3-i kupamérkQzést Sopronban játsszák le. Tegnap a soproniak „testvéregyesületének” vezetQsége részérQl Fritz Csaba arról tájékoztatta az MKB-t, hogy mégsem járulnak hozzá a soproni rendezéshez, így a találkozót Budapesten játsszák le.

Teremfoci. A mqfüves GyQrArénában rendezték a hagyományos Hydro-kupa kispályás labdarúgótornát, mely egyben Nagy Lajos-emléktorna is volt. Eredmények: 1. Harmat, 2. Hydro Gazdaságos, 3. Tapsi Hapsi, 4. Banánok. A torna legjobb kapusa Györe Richárd, legjobb játékosa Domján Csaba, legjobb góllövQje Domonkos László lett.
Tenisz. Ma reggel 9 órától évbúcsúztató házi amatQr teniszbajnokságot rendeznek. A részvétel díjtalan. Nevezni lehet e-mailben (info@teniszgyor.hu), telefonon (96/548-444, 30/466-0088) vagy személyesen a teniszcentrum recepcióján. Nevezési kategóriák: nQi egyéni (elegendQ nevezés esetén) és páros, férfi egyéni és páros kategóriában. Az elsQ három helyezett tárgynyereményben részesül.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gondok közepette

kosárlabda

A két ünnep között sem tétlenkednek az élvonalban szereplQ SEAT Foton… Tovább olvasom