Délmagyar logó

2017. 07. 25. kedd - Kristóf, Jakab 18°C | 29°C Még több cikk.

Mozaik

Női labdarúgás. Március 17-én 8 órától nyolc csapat – Baross-középiskola Győr, Celldömölk, Fészek Csempebolt Győr Kunsziget II, Győrszemere, Károlyháza II, Rábaszentmihály, Balf, Rábapatona – részvételével női labdarúgótornát rendeznek a kónyi sportcsarnokban. Az első három helyezett egy-egy futball-labdát kap, melyeket a megyei labdarúgó-szövetség ajánlott fel.

Győrben a válogatott. Március 15-én 13 órától Győrben, az NB II-es Integrál-DAC pályáján rendezik meg a Magyarország–Szlovákia női válogatott labdarúgó-mérkőzést. A magyar nemzeti együttesben várhatóan több győri futballista szerepel.
Magyar Kupa. A labdarúgó Magyar Kupa megyei második fordulójából elhalasztott Gönyq–Bajcs mérkőzést március 15-én 15 órakor játsszák le.
Birkózás. Nemzetközi szabadfogású birkózóversenyt rendeztek Veszprémben 120 sportoló részvételével. A Győri Dózsa színeiben induló Orsós Bence, Czucz Ádám és Kelemen Patrik első, Orbán Attila, Zsída Ferenc és Tóth Balázs harmadik helyezést ért el gyermek korosztályban. Felkészítő edző: Danyi László.
Atlétika. Szenior atléták számára rendeztek nemzetközi fedett pályás országos bajnokságot az elmúlt hétvégén Budapesten. A győri Bejó József 60 méteres síkfutásban első, súlylökésben második helyen végzett.
Lovastábor. Március 15-től 18-ig lovas edzőtábort szerveznek Győrszemerén, a Józsefházi Lovasudvarban. A táborban elméleti ismeretek és gyakorlati programok várják a résztvevőket. A táborvezető Nagy László, jelentkezni Márkus Geninél lehet a 70/287–9046-os telefonszámon.
Március 30. és április 1. között Halásziban, a Babosmajorban military formába hozó edzőtábort szerveznek. Az edzőtábort Tuska Pál military olimpikon lovas-szakedző vezeti. Különböző szintq lovasok részvételére van lehetőség, a rajtengedélyvizsgára készülőktől a CNC*-os szinten versenyzőkig, de más szakágak lovasait is várják. Jelentkezni Janszky Gábornál a 30/582-8800-ás telefonszámon, vagy a janszkyg@freemail.hu e-mail címen lehet.
Előadás a lovaglásról. A lovas utánpótlásnevelés-program keretében a sopron–fertődi kistérség lovasainak szerveznek Dallos Gyula mesteredző, örökös magyar bajnok és dr. Tóth Attila állatorvos, lógyógyász specialista szakmai vezetésével edzést és előadást. A program helyszíne: Sarród, Széplak Lovas-

udvar. Érdeklődni a lovarda vezetőjénél, Páli Dávidnál a 30/3299-706-os telefonszámon lehet. Ideje március 17–18. A programhoz kapcsolódó elméleti est Sarród–Fertőújlakon, a nemzeti park igazgatóság új látogatóközpontjában lesz március 17-én 18.30 órakor.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nézi a sztárokkal készült mqsorokat?

Tovább olvasom