Délmagyar logó

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 1°C | 11°C Még több cikk.

MSZP: „Cirkuszba való,

nem parlamentbe”

Győr Munkatársunktól Szokatlan helyen, a marcalvárosi „cirkuszhelyen” tartotta tegnapi sajtótájékoztatóját az MSZP Győr és Környéke Szervezete.
A helyszínnel is arra utaltak: Szijjártó Péter és fidelitasos képviselőtársai pólós megjelenése a parlamentben inkább ide, a cirkuszok helyszínére való lenne, semmint az országgyqlési ülésterembe. Az MSZP városi elnökségi tagjai, Gergely Zoltán és Molnár Ákos elmondták: a jópofának szánt, de otrombára sikeredett politikai akció már a Fidesz–KDNP frakció tagjait is láthatóan irritálta, Szijjártó Péteréket saját párttársaik is az ülésterem elhagyására szólították fel.
Szijjártó Péter nem méri fel, hangzott el a sajtótájékoztatón, hogy öncélú, magamutogató viselkedésével – nem először – árt a városnak, szégyent hoz rá, ezért bocsánatkéréssel tartozik a győrieknek. Gergely Zoltán elmondta még azt is: szerencsére Győrött már hellyel-közzel tetten érhető, hogy a városvezetés és az ellenzék között van párbeszéd a város érdekében, sőt, hasonló tapasztalható a városvezetés és a kormányzat között. Szijjártó Péternek is eszerint kellene viselkednie, példát vennie győri képviselőtársaitól.
Radnóti Ákos, a Fidelitas győri elnöke közleményben reagált a szocialisták mondataira. Egyebek között megállapította, hogy „hazánk és Győr számára is hatalmas lehetőséget jelentett volna a labdarúgó Európa-bajnokság megrendezése”, viszont „a magyar kormány és személyesen Gyurcsány Ferenc neve a megbízhatatlanság, az átverés és a hazugság politikájának európai szinonimájává vált. Gyurcsány Ferenc korábban bevallottan »trükkök százaival« verte át a teljes Európai Uniót. Akkor most az UEFA illetékesei miért is bíztak volna benne?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Városfejlesztés

Sopron Munkatársunktól Tovább olvasom