Délmagyar logó

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 1°C | 11°C Még több cikk.

MSZP: „Látszanak a fejlődés jelei”

A soproniak a város számos pontján találkozhatnak a fejlődés jeleivel, de fontos, hogy terveinkkel is megismerkedhessenek – hangzott el tegnap az MSZP sajtótájékoztatóján.
– Magyarázni nem kell a sikereket, hiszen azok önmagukért beszélnek, viszont fontos, hogy céljainkat is megismerjék a választópolgárok – mondta el Hruby József, a párt helyi elnökségének tagja. – Legsürgősebb problémának a Tűztorony és a Fő tér rekonstrukcióját tartjuk. Ezenkívül egy tízmilliárdos nagyberuházás keretében megoldjuk a 2009-ben megszűnő Harkai úti helyett egy új hulladéklerakó kivitelezését. Szintén fontosnak tartjuk az M9-es út és az északnyugati elkerülő megvalósítását.
– Felsorolt céljaink a jelenlegi városvezetés lobbijának köszönhetően már bekerültek az unió által támogatott keretbe, továbbá a Nemzeti Fejlesztési Tervben is szerepelnek – tette hozzá Kalmár István, az MSZP helyi alelnöke. – Úgy gondoljuk, kapcsolatrendszerünknek köszönhetően könnyen tudunk továbbra is Sopronért küzdeni, és a lehető legtöbb uniós és hazai pályázatot elnyerni a helyi fejlesztésekre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Most pedig jöhet a fülesleves

Bálokat, elegáns vacsorákat szoktak tartani a vásárhelyi Fekete Sasban, amely a legtöbb vendég… Tovább olvasom