Délmagyar logó

2016. 12. 07. szerda - Ambrus -5°C | 3°C

MSZP: a Fidesz kérjen bocsánatot!

A párt szerint a Fidesz átlépett egy határt azzal, hogy "rasszista alapú gyilkosságok elkövetésével hozta összefüggésbe politikai ellenfeleit".
Az MSZP szerint a Fidesz átlépett egy határt azzal, hogy "rasszista alapú gyilkosságok elkövetésével hozta összefüggésbe politikai ellenfeleit". Az ellenzéki párt bocsánatkérést vár.

Török Zsolt, az MSZP szóvivője arra reagált így vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében, hogy előző nap a vezető kormánypárt - szintén kommünikében, a szocialista szóvivő korábbi szavait kommentálva - azt írta: "Megfélemlítéssel, elhallgattatással és egyéb alvilági módszerekkel a magyar belpolitikában egyedül a maffiabaloldal él, amely a titkosszolgálatokat is aljas politikai célokra használta fel, lásd: Portik-ügy, Szilvásy-ügy és a 2008-2009-ben történt romagyilkosságok".

"Az MSZP leghatározottabban visszautasítja a Fidesz szélsőséges és hazug kijelentését!" - közölte Török Zsolt, felszólítva a Fidesz kommunikációs igazgatóját, Kocsis Mátét arra, hogy haladéktalanul kérjen bocsánatot.

Az ellenzéki szóvivő hozzátette: különösen visszás mindez annak fényében, hogy "a Fidesz elnöke már évekkel ezelőtt egy többszörös gyilkossággal vádolt banda, a Fekete Sereg vezetőjével bulizott, fényképezkedett", illetve "a Fidesz székházból egy gyilkos hordta, lökdöste ki a fiatalokat tavasszal".

Olvasóink írták

  • 1. _csutak_ 2013. augusztus 11. 20:56
    „A fidesz VÉLELMEZHETŐEN a háttérből az egész buli szellemi kiötlője volt!
    Mert neki politikai érdeke fűződött akkoriban a fennálló rend megzavarásában, amihez persze minden eszközt igénybe vett, lásd: TV ostroma.
    Csak a fidesz hivatkozik olyan történésekre amelyek nem az ő regnálásuk alatt történtek de amelyek ma igen jól mutatnak a címlapon, mint a "gaz szocik rémtettei", tehát ebből kiindulva csak az ő érdekük volt a gyilkosság sorozat, ha már azt firtatják, ki állt mögöttük.
    Öngól!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ezek a hatos lottó nyerőszámai!

Elő a szelvénnyel, kihúzták a hatos lottó 32. heti nyerőszámait! Egy valaki mind a 6 számot… Tovább olvasom