Délmagyar logó

2017. 04. 29. szombat - Péter 7°C | 22°C Még több cikk.

MSZP: állítsa le embertelen kampányát a Fidesz!

Az MSZP felszólítja a Fideszt, hogy állítsa le embertelen kampányát, amellyel arra biztatják a gyermeküket vállalni nem akaró vagy nem tudó leendő szülőket: az abortusz helyett az örökbefogadást válasszák; erről Kormos Kata, az MSZP szóvivője beszélt vasárnap Budapesten.
"Soha ilyen érzéketlenségről kormány még nem tett tanúbizonyságot" - fogalmazott Kormos Kata, szerinte a Fidesz számára "nem fontos az emberi sors, az emberi lét, nem több ez számukra statisztikai adatnál".

Hangsúlyozta, nem az abortusz a megoldás a nem kívánt terhességek esetében; a megoldás a megelőzésben, a felvilágosításban rejlik.

A gyermeknap kapcsán Kormos Kata kitért arra is, hogy családok százezrei máról holnapra élnek, és ezért sokan nem tudják gyermeküket például cukrászdába elvinni ezen a napon.

"Egy évvel ezelőtt nagyon sokan hittek abban, hogy eljön majd a Kánaán. Nem hogy jobb élet nem jött, sokak számára sokkal nehezebb idő következett" - mondta Kormos Kata.

Sem a Fidesz, sem Orbán Viktor nem ezt ígérte - tette hozzá.

Olvasóink írták

 • 6. achilleus 2011. május 30. 10:37
  „4. florian70 2011.05.29. 20:00
  Ez például teljesen igaz: "Hangsúlyozta, nem az abortusz a megoldás a nem kívánt terhességek esetében; a megoldás a megelőzésben, a felvilágosításban rejlik."

  De az ebből levont következtetés, mind az abortuszra, mind a fidesz-kdnp felhívására vonatkozóan teljesen hamis, egyoldalú, embertelen, gyilkos és aljas. Az mszp a halál pártja, a jövőtlenségé, a magzatgyxilkolásra uszítóké.”
 • 5. pappista 2011. május 30. 06:01
  „Látom , egy-két emberben még mindig tombol a narancsos forradalom.Talán észre kellene venni az ország hol tart.Ennyi hazugságot,átverést még a Gyurcsányék sem csináltak.De majd elmúlik ez a húrrá hangulat.”
 • 4. florian70 2011. május 29. 20:00
  „1,3, Azért mond valami igazságot nem,de.”
 • 3. LukSzusz 2011. május 29. 19:44
  „MSZP új jelszava:Kifulladásig!
  Mszp mikor jön már végre rá hogy nem ők a parancsnokok?”
 • 2. deszkás 2011. május 29. 19:40
  „ACHILLEUS! Azért lehet volna mit tanulnod tőle (is).Tudod,a jó pap is.....”
 • 1. achilleus 2011. május 29. 19:03
  „A mandiner ilyen debil-szintű kirohanásokat csak a dühöngeni vágyók feszültségeinek levezetésére közöl le, ott ugyanis a legválogatottabb jelzőkkel lehet illetni az ilyen mélyintellektusú mszp-s---- --- --- na mit is? Azt.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Boross Péter szerint a magyar katonanemzet

A magyar harcoló és katonai erényekben gazdag nép, nincs még egy ilyen nemzet, amely ennyi véráldozattal tartotta volna meg magát - hangoztatta Boross Péter. Tovább olvasom