Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 30°C Még több cikk.

MSZP: Gátlástalan és törvénytelen a Fidesz kampánya

A Fidesz kampánytechnikáját bírálta Lamperth Mónika, az MSZP elnökhelyettese keddi sajtótájékoztatóján Budapesten.
A szocialista politikus felszólította az ellenzéki párt vezetőit, hogy a "gátlástalan, törvénytelen" lépések helyett, törvényes keretek között, inkább a konkrét programjukat ismertessék meg a választókkal, mert szerinte nem sokat lehet tudni arról, milyen elképzeléseik vannak az európai parlamenti választáson induló képviselő-jelöltjeiknek.

A keddi sajtótájékoztatón bemutatták azt a mobiltelefonnal rögzített felvételt is, melyet egy pécsi MSZP-s aktivista készített arról az autósról, aki szavazni vitt választókat - róluk egy listát talált a rendőrség a férfi kocsijában. Az MSZP jogászai most vizsgálják, milyen jogi lépéseket tehetnek a mobiltelefonos felvétel miatt.

Olvasóink írták

 • 9. flexsnake 2009. május 12. 22:37
  „Megint egy hír a semmiről :D Őőőőő , mit is kell nézni? mszp meg fidesz? hagyjanak már...”
 • 8. flexsnake 2009. május 12. 22:37
  „Megint egy hír a semmiről :D Őőőőő , mit is kell nézni? mszp meg fidesz? hagyjanak már...”
 • 7. garbon 2009. május 12. 19:19
  „Bagoly mondja verébnek megkorra a füle. Lampertnek magába kellene szálnia és önkritikát gyakorolnia.
  Megszavazták a 13 havi nyugdíj elvételét ahelyett, hogy önmagukon kezdték volna a megszorítást pl költségtérítésük , bizottsági pénzük, ruha pénzük ebéd pénzük fodrász pénzük megvonásával kellett volna kezdeni. Továbbá a bank vezérek, vállati vezetők valamint a közpénzen megrendelt tanulmányok és még sorolhatnám mi mindenben kelle élen járniuk.De mi állampolgárok nem feledünk jőn a parlamenti választás és oda adjuk szavazatainkat akik megérdemlik az pedig nem a komcsik és szadesek lesznek. Én azt szeretném hogy ezek a férgek eltűnjenek a politika szinpadáról mert kártékonyak a nemzet számára.”
 • 6. comet 2009. május 12. 17:20
  „gátlástalan és törvénytelen az a mód volt ahogy Fletó kormányzott és ahogy bukása után hatalomra juttatta cimboráját. Az MSZP-ben tényleg ennyire güggyentek lennének, hogy nem látják hogy a lakosságnak van torkig elege belőlük? Leszámítva a haszonlesőket meg a megvezettett szerencsétleneket, már senki sem támogatja őket.
  Bár valamit sejthetnek, mert a megmérettetést nem merik vállalni.
  Ezzel a szélhámos söpredékkel nem lehet várni még egy évet mert földönfutóvá teszik a lakosságot és eladják az országot, hogy vissza tudják fizetni az elherdált és off-shore cégeiken kerseztül eltüntetett hiteteleket.”
 • 5. Eagleeye 2009. május 12. 17:16
  „Hát igen Achilleus, a célpontból sok sztorit lehetne még említeni!
  Lassan már minden napra jut egy lenyúlásuk.”
 • 4. achilleus 2009. május 12. 17:01
  „Lamperth, remélem maffiabűncselekmény miatt fog a vádlottak padjára kerülni: 1) felelősség Kulcsár Attila külföldre engedésében, itt egy Gyurcsányi nevű is képbekerült, 2) a regionális fejlesztési tanácsokban az mszp-s maffia biztatása a pénzek lenyúlására (ez meg is történt), hangfelvétellel.”
 • 3. Eagleeye 2009. május 12. 16:18
  „Háj, ájem mónika, már megint a programot hiányolja az ellenzéki fidesztól!
  A saját, kormánynak nevezett valamitól ugyanezt nem hiányolja.
  Ezzel már megint a fidesz szavazóit hülyézi le a szerencsétlen.
  Csak így tovább kedves mónika, majd jönnek a már nem is méretes, hanem kapitális zakók.”
 • 2. homer 2009. május 12. 16:09
  „Ha így is volt, semmi mást nem tett a fidesz csak utánozta azt amit a maszop csinált 2002-ben és 2006-ban.”
 • 1. sima 2009. május 12. 16:07
  „Arról mi a véleménye Lamperth Mónikának , hogy a bírósági határozat ellenére sem távolították el Szili Katalin plakátjait amivel egy kicsit megtévesztette a választókat ?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bajnai: meg kell erősíteni a rendőrség iránti bizalmat

Magyarország nemcsak gazdasági és szociális, hanem lelki válságban is van, az emberek nem érzik biztonságban magukat, és bár a rendőrség elmúlt 20 éve sikertörténet, most mégis meg kell erősíteni a bizalmat - ezt mondta Bajnai Gordon miniszterelnök. Tovább olvasom