Délmagyar logó

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 5°C | 12°C Még több cikk.

MTV: kinevezte helyetteseit Medveczky Balázs vezérigazgató

A Magyar Televízió vezérigazgatója, Medveczky Balázs a Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriumának november 26-i jóváhagyásával kinevezte a szolgáltatási és a gazdasági vezérigazgató-helyetteseket - olvasható a Magyar Televízió (MTV) MTI-hez eljuttatott hétfői közleményében.
Dobos Menyhért eddigi műsorigazgató szolgáltatási vezérigazgató-helyettesként, Adamik Ágnes, a Digitális MTV Igazgatóság igazgatója gazdasági vezérigazgató-helyettesként dolgozik tovább.

Dobos Menyhért a műsorokért felel, Adamik Ágnes új feladata mellett továbbra is felügyeli a digitális igazgatóság napi munkáját. Medveczky Balázs vezérigazgató arra számít, hogy két helyettese mindent megtesz azért, hogy versenyképessé és meghatározó médiummá tegye az MTV-t a hazai médiatérképen - áll a dokumentumban.

Dobos Menyhért a Híradásipari Technikum elvégzése után az MTV-ben helyezkedett el kép- és hangtechnikusként. A Janus Pannonius Tudományegyetem Bölcsésztudományi Karán megszerzett diplomája után az MTV ügyfélkapcsolati osztályának vezetője lett. Később a szervezeti kapcsolatok főosztályvezetője, majd az alelnöki, illetve az elnöki kabinet vezetője lett. A köztelevízió Közéleti Főszerkesztőségének, vagyis a Közéleti, a Vallási és Egyházi, a Kisebbségi és a Határon túli Műsorok szerkesztőségének munkáját 2003-tól 2010. június 6-ig irányította. Június 7-től az m1 és m2 műsorigazgatója, az MTV programtanácsának tagja.

Adamik Ágnes a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán végzett rendszerszervező üzemgazdászként és folytatott gyártásvezetői, okleveles könyvvizsgálói és MBA gazdasági elemzői tanulmányokat. Pályáját 1984-ben felvételvezetőként kezdte az MTV-ben, majd gyártásvezetőként, főgyártásvezetőként, később gyártási és gazdasági, valamint főszerkesztőség-vezetői beosztásban dolgozott. 2007-től a köztelevízió telephelyváltásáért volt felelős. 2009 októberétől vezeti a Digitális MTV Igazgatóságot - zárul az MTV közleménye.

Olvasóink írták

  • 1. zoolii 2010. november 30. 16:07
    „Az első fidesz idő alatt sikerült annyira versenyképessé tenni az mtv-t, hogy azóta se nézi a kutya se. A most szép lassan kinevezett pártkatonák pedig vélhetően megadják a kegyelemdöfést. Mindezt persze az adófizetők pénzén...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kirabolt, megvert egy idős asszonyt, majd elbújt a padláson

Zalaegerszeg - A padláson rejtőzött el a rendőrök elől az a csömödéri nő, aki előzőleg azért vert… Tovább olvasom