Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 21°C Még több cikk.

Munkáspárti bírálat

A Munkáspárt Győr és Környéke Szervezete megdöbbentőnek tartja az MSZP képviselő-jelölti véleményeket.
A Munkáspárt Győr és Környéke Szervezete megdöbbentőnek és felháborítónak tartja az MSZP győri választási újságjában a képviselő-jelölti véleményeket, azaz hogy miről álmodoznak a szocialista politikusok egy hónappal az önkormányzati választások előtt.
Jakus László, a Munkáspárt győri elnöke sajtótájékoztatót tartott, melyen kijelentette:

– Cinikusnak tartjuk, hogy bárgyú álmodozásokkal és képzelgésekkel traktálják a szocialista politikusok az embereket akkor, amikor a valóság kiábrándító, a valóság egészen más. Az iskolakezdéskor tízezer pedagógus munkahelye kerül veszélybe, a családokra minden korábbinál nagyobb terhet ró a gyermekek taníttatása, ráadásul Győrben megszűnt az ingyenes tankönyvjuttatás is. Felháborító, hogy magukat felelős baloldali politikusnak tartó emberek a három kívánságról és a mesebeli aranyhalról álmodoznak, miközben a Gyurcsány-kormány megszorító csomagja révén emberek százezrei szegényednek el és jutnak a teljes kilátástalanságig.

Ezért a Munkáspárt, azaz „a baloldali emberek egyetlen józan és felelősen gondolkodó politikai ereje" nevében Jakus László felszólította az MSZP politikusait, hogy a jövőben tartózkodjanak az ábrándozásoktól, a ködösítéstől és a megtévesztésektől, mert a magyarországi baloldal maradék hitelével játszanak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felcsút

1 (0) Gyirmót 2 (0)

Felcsút, 700 néző V.: Solymosi. Tovább olvasom