Délmagyar logó

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik 1°C | 11°C Még több cikk.

Mutatkozzon be Romániában!

Vegyen részt vállalkozásával a tavaszi, sepsiszentgyörgyi regionális vásáron!

Az április végén – május elején Sepsiszentgyörgyön (Románia) immár 15. éve folyamatosan megrendezett regionális vásárra, Szent György Napokra invitáljuk az érdeklődő vállalkozásokat. Az üzletember-találkozóval összekötött vásáron, kiállításon tradícionális módon egyre több magyarországi kiállító is részt vesz.

Tavalyi csoportos látogatásunkat, megkötött kereskedelmi kamarai együttműködésünket követően, ezévben is szeretettel várják a magyarországi vállakozásokat, a kiállítás és üzletember-találkozó iránt érdeklődő potenciális partnereket. A rendezvény egy valóban népszerű, nagyon sokszínű vásár és kiállítás, ahol termékeiket széles körnek bemutathatják, szórólapokkal, képi megjelenítésekkel stb. népszerűsíthetik tevékenységüket, partnerre találhatnak a helyi üzletemberek körében.

Érdeklődés: 96/413-688, 517-867, fmmc@mail.datanet.hu

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Húsvét előtti sonkakörkép

A sonka ma sem veszített népszerűségéből. Tudják ezt a kereskedelemben is, ezért a sonka piacán kemény a verseny. A versenytársak igyekeznek a fogyasztók kedvében járni, egymás alá mennek áraikkal. Ez nem kedvez a termelőknek és a gyártóknak. A nyomott árak a megélhetésüket veszélyeztetik, pedig a magyar húsipar komoly hagyományokkal rendelkezik. Tovább olvasom