Délmagyar logó

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

Múzeumi barangoló

Győr. A Városi Művészeti Múzeum, a Xántus János Múzeum, a Győri Egyházmegyei Kincstár és Könyvtár, valamint a Czuczor Gergely Bencés Gimnázium szervezésében holnap tartják a mú-

zeumi világnap rendezvényeit. A Múzeumi barangoló elnevezésű, felső tagozatosoknak összeállított felfedezőjáték foglalkoztató lapjai a Városi Művészeti Múzeumban és a Xántus János Múzeumban igényelhetők. A megyeszékhely négy múzeumába és a bazilikába invitálják a gyerekeket, ahol fontos műtárgyakhoz kapcsolódó kérdésekre kell válaszolniuk. A helyes feleleteket egy táblázatba foglalva május 18-án 17 óráig kell a múzeumokhoz eljuttatni. A múzeumi világnapon a Városi Művészeti Múzeum és a Xántus János Múzeum kiállításai ingyenesen látogathatók.

Kertészek, kertbarátok

Győr. A kertészek, kertbarátok városi egyesülete ma este 6 órakor tartja összejövetelét az Ady Endre Művelődési Házban.

Teniszverseny

Győr. A Kodály Zoltán Általános Iskola holnap rendezi nyílt városi teniszversenyét általános iskolások részére. Nevezni az intézmény titkárságán (telefon: 419-915), illetve a helyszínen lehet. Ranglistán szereplő játékosok a bajnokságon nem indulhatnak. Eső esetén a versenyt egy héttel később tartják.

Energy Klub

Győr. Az Energy Klub holnap délután fél 5-kor a kereskedelmi és iparkamara székházában (Szent István út 10/A) kezdődő összejövetelén dr. Sadowsky Márton István homeopata orvos, tanár tart előadást az ember energetikai forrásairól. A témáról bővebb információt ad Kocsis Ilona a 20/3952-688-as telefonszámon.

Névnapos nyugdíjasok

Győr. A Ménfőcsanaki Nyugdíjasklub holnap délután 4 órától tartja „névnapos” összejövetelét a Bezerédj-kastélyban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem volt áram Ikrényben

Tegnap este olvasóink jelezték szerkesztőségünknek, hogy órákon keresztül nem volt áram Ikrényben és… Tovább olvasom