Délmagyar logó

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 24°C Még több cikk.

Nagy a kampány-pénzszórás ellen

A köztársasági elnök október elsejére időzítette az önkormányzati választásokat, ebből megállapítható, a kampányidőszakot kívánja rövidíteni.
– A köztársasági elnök október elsejére időzítette az önkormányzati választásokat, ebből megállapítható, a kampányidőszakot kívánja rövidíteni, elkerülve a kampánypénzek elherdálását – fogalmazott Nagy Tamás, az MDF soproni országgyűlési képviselőjelöltje. – A nagy pártok felelőtlen ígérgetéseinek gátat kell szabni. Inkább az unió által előírtak teljesítésén kell dolgozni, hogy a kohéziós alapokból nyerhető pénzektől ne essen el hazánk.

– A államapparátus is jelentős karcsúsításra szorul, amely a folyamatos hízással rendkívüli módon beszűkítette saját mozgásterét, hatékonyságát – folytatta a jelölt, majd bírálta a soproni büdzsét is. – Amíg nem faragunk le a költségvetésből, addig a további eladósodást nem kerülheti el a város. A 2004-es költségvetési hiány 123 millió forint volt, az idei tervezett pedig 1,2 milliárd. Ideje lenne befejezni az ígéretkampányt, és inkább azzal foglalkozni, amitől előre lépünk. Az MDF a szakembereit felvonultatva utat mutat és megoldást kínál a problémákra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ablakcserés csalók

Az Inszol rt. nevében járja Győrött Újváros és Sziget utcáit néhány csaló, ablakcserét ajánlanak és… Tovább olvasom