Délmagyar logó

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 3°C | 13°C Még több cikk.

Nagy Feró balhézott

Kiborult Nagy Feró a Hala tortán c. műsor forgatásán. A zenész sértegette a vele egy műsorban szereplőket. A kamerák persze ezt is megörökítették.
– Ferónak sikerült egy csapásra tönkretennie az esténket: megfagyott a levegő, amikor a vacsora után kikelt magából, és sértegetett mindenkit. Folyton arról magyarázott, hogy nem akar egy társaságban lenni velünk. De akkor kérdezem én: miért vállalta el a műsort? Próbáltam észérvekkel hatni rá, de szó szót követett, végül nagyon összevesztünk – mondta Zsidró Tamás (45) a Blikknek.


– Feró öntörvényű ember, nem lehet megváltoztatni, és nem is kell, hiszen annak idején a rendszernek sem sikerült betörnie – vallja Gesztesi. – Ha vendégként vagyok hivatalos egy vacsorára, akkor nincs jogom rászólni arra a vendégre, aki nem megfelelően viselkedik. Aznap is cirkuszolt, amikor én voltam a házigazda. Utána átölelt, ami egyébként tőle szokatlan. Talán ezzel akarta jelezni, hogy engem nem akart megbántani.
Feró öntörvényű ember
Gesztesi: Feró öntörvényű ember, nem lehet megváltoztatni

Többen is próbálták ráfogni az alkoholra, de szerintem szó sincs erről. Feró egyszerűen ilyen, így kell őt elfogadni – mondta Gesztesi, akiben nem ez az emlék marad meg, hiszen jó hangulatban telt a hét. Nagy Feró azonban nem érzi hibásnak magát a történtek miatt.

– Egész héten olyan érzésem volt, mintha a kutyákhoz engedték volna a farkast - mondta el az esetről Nagy Feró. Szeretem a szabadságot, de ha rabságba zárnak, akkor minden erőmmel azon vagyok, hogy kitörjek. Akkor telt be nálam a pohár, amikor Zsuzsa kioktatott, amiért nem kóstoltam meg a szilvás gombócot, amit évek óta nem szeretek. Innom kellett, hogy el tudjam viselni őket egy hétig!

Olvasóink írták

 • 4. Magor 2008. december 02. 06:07
  „Mathiasking megelőzött. Feró egy jobbos- nemzetis egyén, akinek meg kellett erőszakolnia magát, hogy leüljön egy asztalhoz az MSZP karriert befutni kívánó Demcsákkal. Csak hab a tortán a szilvásgombóc, vo- vo-vo vóó! :D”
 • 3. anna 2008. december 01. 14:40
  „Köztudott, hogy nem a tapintat a fő erénye ennek a fickónak, de érdekes személyiség ezért rángatják mindenféle risz-rossz felvételre. Megérdemelték!”
 • 2. Zs 2008. december 01. 13:25
  „A king által jelzett kivagyiság miatt én sem követem kimondottan (láttam vagy 6-8 adásból összesen), de ez volt már, vagy csak a szerkesztői kör hinti a reklámot?”
 • 1. Mathiasking 2008. december 01. 11:49
  „Az biztos, hogy még egy ilyen kirakat műsort nem látott a világ. Azt viszont meg kell jegyeznem, hogy műsorvezetővé avanzsált Zsuzsika nekem sosem volt szimpi, de ennek ilyen durva hangot csak Nagy Feró adott. Hajrá Feró, ne hagyd magad, hiszen te vagy a nemzet csótánya!
  Egyébként a TV-ből egy az egyben lejön a képmutatás és a kivagyiság.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Fidesz jelöltje lett Fehérvárcsurgó polgármestere

Schmidtné Cser Viktóriát, a Fidesz jelöltjét választották polgármesternek Fehérvárcsurgón, a… Tovább olvasom