Délmagyar logó

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 13°C | 23°C Még több cikk.

Nagy István, a MIÉP és a Jobbik jelöltje

A Harmadik Út jelöltje az 56 éves, kapuvári Nagy István. A jelölt a rendszerváltás idején kezdett politizálni.
Nagy István
A Harmadik Út képviselőjelöltje az ötvenhat éves, kapuvári Nagy István. A jelölt a rendszerváltás idején kezdett politizálni. Egyik legfontosabb feladatának a helyi önkormányzat megerősítését tartja.

„ Nem lehet teljes a jobboldal győzelme a MIÉP és a Jobbik által választási szövetségként létrehozott Harmadik Út parlamenti jelenléte nélkül" – kezdte sajtótájékoztatóját Nagy István képviselőjelölt. A Kapuváron élő, ötvenhat éves jelöltet a Harmadik Út állította csatasorba a hatos számú választókerületben.

A kétgyermekes családapa még a rendszerváltás hajnalán kezdett politizálni, az MDF helyi szervezetének egyik alapító tagjaként. Nagy István úgy véli: elsősorban az ötszázalékos parlamenti küszöb elérése a feladatuk. A nagy pártok politikájából kiábrándult szavazók megszólításával szeretnék céljukat elérni. A képviselőjelölt hangsúlyozta: politikai elképzeléseikben nagy fontosságot tulajdonítanak a jelenlegi uniós keretek megtartásának, de emellett erősítenék a hazai tőke és munkaerő szerepét. Helyi kérdésekről szólva kijelentette: a kapuvári önkormányzat nagyon kevés pénzből gazdálkodik, amin mindenképpen változtatni kell, hiszen a fejlesztések gátja a pénztelenség. Nagy István kiemelt fontosságot tulajdonít a mezőgazdaság támogatásának is. „A hazai földterületeket meg kell hagyni hazai kézben" – szögezte le.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előnyös

szabályok

A múlt héten hatályba lépett rendezési terv Belváros, Kisbácsa, Bácsa és Sárás számára előnyökkel… Tovább olvasom