Délmagyar logó

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 21°C | 34°C Még több cikk.

Nagy öröm a bánat után

Augusztus utolsó délutánján anyukámmal és testvéremmel időben haza akartunk érni, hogy a tanévnyitó ünnepélyre fel tudjunk készülni. Győrben sikerült elérni a fél egykor induló 31-es autóbuszt, és még ülőhelyünk is volt. Rendben megérkeztünk, de amikor a lakásba léptünk, hirtelen rossz érzés fogott el. – Hol a telefonom? – kérdeztem. A buszon még a zsebemben volt, de az-

után? Nagyon megijedtem, mert nem hittem, hogy ez velem is előfordulhat. Próbáltunk telefonálni, kerestük az úton, de hiába. Az autóbuszon is megnézte apukám, de nem volt ott. Elkeseredtem és nem igazán hittem benne, hogy meglesz. Egyszer csak megszólalt anyukám telefonja és az én készülékemről jött a hívás. Egy kedves bácsi a forgalmi irodáról telefonált, hogy megvan a mobilom, átvehetjük. Mint később kiderült, nem a megfelelő járaton érdeklődött apukám a végállomáson.

Az újságon keresztül szeretném nagyon megköszönni a sofőr bácsinak, Vasárus Róbertnek, hogy a telefonomat megtalálta és leadta az irodában. Jó érzés, hogy ebben a rohanó világban mi, gyerekek számíthatunk a becsületes, figyelmes felnőttekre. Köszönöm!
Németh Dávid, Győrszentiván

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lázár, a kétszeres apuka

Tovább olvasom