Délmagyar logó

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Nagy Tamás nem tag, hanem meghívott

A parlament különböző bizottságainak, így a sport- és turisztikainak sincsenek külsős tagjai – jelezték többen szerkesztőségünknek, reagálva „Az MDF összefogást hirdet” című, tegnap megjelent írásunkra. Ebben Nagy Tamás önkormányzati képviselő az Országgyűlés Turisztikai Bizottságának külsős tagjaként nyilatkozott.

Az Országgyűlés honlapja szerint a bizottságoknak parlamenti képviselők lehetnek tagjai, a nyilvános üléseken azonban meghívottak részt vehetnek.
– Engem Almássy Kornél, a bizottság MDF-es alelnöke kért fel, hogy „állandó meghívott tagként” vegyek részt a sport- és turisztikai bizottság munkájában. Az augusztus 30-án írt levelében arra is kért, hogy távolléte esetén képviseljem a „Magyar Demokrata Fórum elképzeléseit és értékrendjét” – mondotta Nagy Tamás, aki rendelkezésünkre bocsátotta az említett levelet.

A helyes összeg

1500 milliárd forint


Tegnapi írásunkban (Az MDF összefogást hirdet) tévesen jelent meg, hogy a turizmus éves bevétele Magyarországon másfél milliárd forint. A helyes összeg: 1500 milliárd forint.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sánta bravúrjaival megmaradt a gyirmót esélye

Hazai pályán szenvedett kínos vereséget az ETO FC és az FC Sopron a Magyar Kupa tegnapi… Tovább olvasom