Délmagyar logó

2017. 02. 28. kedd - Elemér 5°C | 18°C Még több cikk.

Nagy Tamás: Együttműködés a programok mentén

Sajtótájékoztatón értékelte a választásokat tegnap Nagy Tamás és kampányfőnöke, Oszvald Ferenc Nándor. Az MDF soproni szervezetének társelnöke közös erdőtakarításra hívta politikustársait.
Nagy Tamás, az MDF képviselőjelöltje pozitívan értékelte szereplését az országgyűlési választásokon. Sajtótájékoztatóján kitért az önkormányzati választásokra is, kijelentve, hogy az MDF egy-egy területre készít programot, amelynek megvalósításáért készek lesznek együttműködni a különböző pártokkal, mert bíznak abban, hogy jelöltjeik bejutnak az önkormányzatba. Szólt arról a két forduló között sok helyen megjelent felhívásról is, amelyet a volt soproni MDF-es elnökök írtak.
– A második forduló előtt nem akartuk élezni a helyzetet, ezért nem reagáltunk rá. Most azonban annyit szeretnék megjegyezni, hogy közülük többen már a Fidesz tagjai – mondotta Nagy Tamás.
Az MDF társelnöke ezt követően egy felhívásról szólt, amelyet eljuttatnak az önkormányzati képviselőkhöz is. Ebben az szerepel, hogy május elsején – csatlakozva egy civil szervezethez – közös erdőtakarításra hívja a politikusokat és családtagjaikat.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lesznek megszorító intézkedések?

Tovább olvasom