Délmagyar logó

2018. 03. 23. péntek - Emőke -4°C | 4°C Még több cikk.

Navracsics: a kétharmados győzelem történelmi felelősség

Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes szerint a kétharmados győzelemmel történelmi esélyt és történelmi felelősséget kapott a Fidesz, hogy Magyarországot arra az útra vigye, amelyik a gazdasági növekedéshez, a függetlenséghez, a szabadsághoz, az egyenjogúsághoz és a jövő Magyarországának megteremtéséhez vezet.
"Olyan időszakban vagyunk, és olyan időszak előtt állunk, amely (...) fegyelmezett munkát igényel a részünkről is; tudnunk kell, hogy miben hiszünk, tudnunk kell, hogy mit követünk, és együtt kell gondolkoznunk, együtt kell dolgoznunk. Most nincs itt a széthúzásnak az ideje" - mondta a miniszterelnök-helyettes Kaposváron a Fidelitas választmányi ülésén.

Olvasóink írták

 • 4. deszkás 2011. március 27. 10:30
  „IGAZSÁGKERESŐ! Ki kell ábránditsalak szerintem pontosan nem ez a cél hanem addig a pontig fognak elmenni amig "nem fütyül mint a kukta"! A munkahelyek pedig azért nem lesznek mert a kezdet kezdetén (az összes gyárat bezárták ha jó volt ha rossz) a privatizálás után az új "tulajdonosoknak" (ma ezt ők úgy mondják családeltartó munkaadók(!)) eszük ágába se volt fejleszteni hanem különböző módon pénzt kivenni a vállalkozásából. Erre a legjobb példa az Ikarusz melyet Széles Gábor a mai napig senki nem tudja eladta egy olasz "üzletembernek" majd visszavásárolta !!!Ezek és hasonlók miatt a beköszöntő gazdasági válság csak rontott a dolgon.Igy aztán maradt a komcsizás,cigányozás,nyuggerezés mint fő bűn a bajok forrására.”
 • 3. igazságkereső 2011. március 27. 09:57
  „Tisztelt Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, igazságügyi miniszter úr! Az igazi lépés ebben a rendkívül nehéz gazdasági helyzetben az lenne, ha törvényileg tiltanák meg átmenetileg - addig, amíg nem konszolidálódik a nép többségének anyagi helyzete, amíg nem tudják helyzetbe hozni az emberek nagy többségét! -,hogy árverezések,végrehajtások ne történhessenek!!nem az emberek hibája,hogy fizetésképtelenné váltak a bankokkal és minden más szolgáltatóval -Áramszolgáltatók,Hőszolgáltatók,Vízművek!!- szemben.Addig, amíg ebben az országban sportot űznek hosszú évek óta a munkahelyek felszámolásából, a bankok konszolidálásából,addig pénzügyi ellátás nélkül maradt emberek millióitól miként várják el, hogy számláit normális ütemezésben tudja fizetni?! Tudna erre valaki megfelelő választ adni,szívesen olvasnám és venném át gyakorlati tanácsait,hogy miként lehetne az életet szervezni! Munkanélkülieknek hiába akar Dr.Ványai Éva volt alpolgármester és Majláthné,Lippai Éva életvezetési és gazdasági tanfolyamot tartani!Munkahely és havi jövedelem biztosításával megszüntethető ez a rendkívül rossza helyzet,mert az érintett feleknek a legrosszabb,hogy nincs jövedelmük és nem tudnak semmit kifizetni.Miről óhajtanak tanácsot adni, beszélni?!!”
 • 2. deszkás 2011. március 26. 20:10
  „Hablatyity Úr! Valami értelmes esetleg?”
 • 1. Léni 2011. március 26. 19:19
  „Az is történelmi felelősség, ahogy évekig gyalázkodtatok, pláne te meg a semmilyen!
  Nekem ne játszd az államférfit, senki nem bújik ki a bőréből, te is olyan maradsz, mint
  voltál, csak a díszlet változott körülötted! Egyenlőre!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sugárzó anyagot találtak egy budapesti lakásban

Sugárzó anyagot találtak egy budapesti lakásban lomtalanítás közben - közölte a rendőrség szombaton az MTI-vel. Tovább olvasom